Micah Bell Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Genetik Fanboy Intel Core i5 13400F 16GB DDR4 RTX 4060 Ti 16GB 500GB m.2 NVMe SSD Oyun Bilgisayarı Fiyatı
Genetik Fanboy Intel Core i5 13400F 16GB DDR4 RTX 4060 Ti 16GB 500GB m.2 NVMe SSD Oyun Bilgisayarı Fiyatı
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 28 Ocak 2024 #11 592371 dedi: Hocam 2 dakikalık bir aramayla Trendyol'da o fiyata karşıma çıkan en iyi sistemi attım özellikle araştırmadım. Genişletmek için tıkla... Böyle öneri yapılmaz adam alıp pişman olursa ne olacak? Bilmiyorsanız önermeyin çünkü insanlar yüklü para veriyor. Artı 0 Eksi
592371 dedi: Hocam 2 dakikalık bir aramayla Trendyol'da o fiyata karşıma çıkan en iyi sistemi attım özellikle araştırmadım. Genişletmek için tıkla... Böyle öneri yapılmaz adam alıp pişman olursa ne olacak? Bilmiyorsanız önermeyin çünkü insanlar yüklü para veriyor.
5 592371 Decapat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 281 Çözümler 7 28 Ocak 2024 #12 Morgan.jones dedi: Böyle öneri yapılmaz adam alıp pişman olursa ne olacak? Bilmiyorsanız önermeyin çünkü insanlar yüklü para veriyor. Genişletmek için tıkla... Bunu kesinlikle alın demedim ki bu attıklarım bundan daha iyidir yazıyor mesajımda almasını söylemedim. Söylediğimi size öneri olarak gösteren ne merak ediyorum. Benim önerim yazdığım ikinci mesajdı orta degment bir bilgisayar ek olarak PS5 dediğim galiba siz yanlış anladınız halbuki cümleler gayet açık? Artı 0 Eksi
Morgan.jones dedi: Böyle öneri yapılmaz adam alıp pişman olursa ne olacak? Bilmiyorsanız önermeyin çünkü insanlar yüklü para veriyor. Genişletmek için tıkla... Bunu kesinlikle alın demedim ki bu attıklarım bundan daha iyidir yazıyor mesajımda almasını söylemedim. Söylediğimi size öneri olarak gösteren ne merak ediyorum. Benim önerim yazdığım ikinci mesajdı orta degment bir bilgisayar ek olarak PS5 dediğim galiba siz yanlış anladınız halbuki cümleler gayet açık?