Genetik saç dökülmesi ve diş çürümesi

Cole McCree

Hectopat
Babam zamanında aşırı derecede saç jölesi ve bunun gibi kimyasal maddeler kullanmış ve sonuç; kafasının ortasındaki tüm saçlar dökülmüş. Ayrıca dişlerine hiç özen göstermemiş, ve ağzı berbat durumda. Ben onun gibi değilim, on sekiz yaşındayım ve şu ana dek saçıma en fazla üç kez jöle tarzı kimyasal madde sürmüşümdür. Ağız temizliğine çok dikkat ederim. Ailemden çoğu kişi sırf genetik bağ yüzünden babam gibi olacağımı söylüyor. Onun yaptığı hatalar yüzünden benim vücudum da mı etkilenecek?

Babam zamanında aşırı derecede saç jölesi ve bunun gibi kimyasal maddeler kullanmış ve sonuç; kafasının ortasındaki tüm saçlar dökülmüş. Ayrıca dişlerine hiç özen göstermemiş, ve ağzı berbat durumda. Ben onun gibi değilim, on sekiz yaşındayım ve şu ana dek saçıma en fazla üç kez jöle tarzı kimyasal madde sürmüşümdür. Ağız temizliğine çok dikkat ederim. Ailemden çoğu kişi sırf genetik bağ yüzünden babam gibi olacağımı söylüyor. Onun yaptığı hatalar yüzünden benim vücudum da mı etkilenecek?

Genetik dediğin şey öyle değişmez benim dedem, amcam, babam kel bende de başladı genetik bu oluyor :D. Çok dert etme saçın dökülürse artık çözümü bol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı