Klavyemi ve faremi koyabileceğim konforlu bir mouse pad önerisi yapar mısınız? Bütçe belirsiz.
Teşekkür ederim. Fakat bir şey eklemeyi unutmuşum sadece hepsiburadadan sipariş verebilirim. Eğer aynı modeli hepsiburadadan bulursam alabilirim![]()
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Gerek kumaş kalitesi gerek baskı kalitesi 300 tl'lik mousepadlere kafa tutacak kadar iyi. 90X40cm modeli senin için ideali. Diğerleri küçük gelecektir.
Eğer vatan gibi yerlerden alacaksan birebir aynı kalitede İnca XXL modeli 110 tl fiyata satılıyor.
Optik.Mouseniz optik mi lazer mi?
Markanın Hepsiburada üzerinde mağazası var.Teşekkür ederim. Fakat bir şey eklemeyi unutmuşum sadece hepsiburadadan sipariş verebilirim. Eğer aynı modeli hepsiburadadan bulursam alabilirim
Farkettim ama belki bunu alabilirim. Teşekkür ederim.Markanın Hepsiburada üzerinde mağazası var.
Buradan bakabilirsin. Bazı baskı seçenekleri yok ama maalesef.
Teşekkür ederim fakat benim istediğim XXL bir mousepad.SteelSeries QcK Edge XL kullanıyorum ve gayet memnunum. Tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.