Genital Bölge Kılları Nasıl Temizlenmeli?

561920

Centipat
Merhaba, genital bölge temizleme konusunda birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.
Genital bölgede üst kısımdan sonra testisleri de kestikten sonra nereye kadar kesmemiz gerekiyor mu?
Üst kısımda orta ve cinsel organı kestikten sonra sağ ve solda bulunan bacak kıllarını kesmemiz gerekiyor mu üstteki soruda eğer kesiliyorsa ayrıyeten o bölgedeki sağ ve sol bacak kılları da kesilmesi gerekiyor mu?
İnternette baktım herhangi bir şekilde animasyonlu video yok, forum halkına sorayım dedim.
Şimdiden teşekkürler.

İmkanın varsa saç, sakal/bıyık ve kirpik dışındaki her yeri kes.

İleri ki zamanlarda kesmeyi düşünüyorum, ama şu anki bir durum için tavsiye istiyorum.

Paça tarafını komple kes en çok pislik orada birikiyor terde araya girince leş gibi kokuyor.

Paça tarafı derken hocam, ayriyeten diğer makat bölgesi falanda kesilmeli mi?

Cımbız.

Hocam nasıl istiyorsanız öyle alın, makine daha rahat olur.

Hocam alayım da hangi yerleri kesmem daha uygun diye soruyorum, öyleyse bütün vücudu jilete vururum, sadece kesilmesi gereken yerleri soruyorum.

Yaş fazla ileri değilse önce ağda ile alıştırıp sonra yolma yoluna gidin. İnan jilet vurmak kılları çok sertleştirir ve ileride deride esmerleşmeye yol açar.

Diğer bölgeleri ise ellemeyin. Jilet ile gürleşeceği için ya yolun veya lazer yaptırın.

Nasıl rahat ediyorsan öyle kes; bunun oluru, olmazı yok.

Jilet yerine makine öneririm, her konuda daha rahat olur.
Makine bir bende mi yapıyor bilmiyorum fakat genital bölge ve çevresinde yüzü traş eder gibi makineyi cildime sürtünce kanama yapıyor.

Makine bir bende mi yapıyor bilmiyorum fakat genital bölge ve çevresinde yüzü traş eder gibi makineyi cildime sürtünce kanama yapıyor.
Kullandığın makine uygun değildir hocam. Sakal kestiğin makineyi oraya vurursan yara yapması normal, ayrıca bazı makineler genital bölge için pazarlansa da bıçakları uygun olmayabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı