Genoa 2-0 Juventus

Bunda ne var onu anlamadım. Hafta içi Şampiyonlar Liginde Atletico Madrid karşısında 2-0'ın rövanşında muhteşem bir oyun ile tarihi bir geri dönüş yaptı takım. Lig'de zaten şampiyonluk garanti.

Bunda ne var onu anlamadım. Hafta içi Şampiyonlar Liginde Atletico Madrid karşısında 2-0'ın rövanşında muhteşem bir oyun ile tarihi bir geri dönüş yaptı takım. Lig'de zaten şampiyonluk garanti.
Benim dert ettiğim o değil. Ne güzel hiç mağlubiyet olmadan sezonu kapatmak istiyordum. Sıkıntı bu.

Yenilmeden şampiyon olmaktı amaçları belki o yüzden paylaşmıştır arkadaş.

Ligde şanssız bir pozisyonda en önemli oyuncunu kaybedebilirsin. Şampiyonlar Liginde favori gösterildiğin, belki de kupayı müzene götüreceğin sezonda takımı dinlendirmesi kadar mantıklı bir şey yok. Şampiyonlar Liginde eksik kalıp bunun sıkıntısını çekip elendikten sonra ligde namağlup şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı