Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 RAM Corsair 2x8 3200 Mhz Ekran kartı Rtx 3070 Ti Anakart Asus Prime B660M-K İşlemci İ5 12400f Genshin Impact 60 FPS değil de 40 FPS gibi ve bu durum çok can sıkıyor.
Çözüm abadestliveled 22 Ocak 2023 V-Sync'i aç. Ama yani, cidden bu bilgisayarla Genshin Impact mi oynuyorsun?
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Ocak 2023 #2 V-Sync ayarı ne durumda? Artı 0 Eksi
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 724 Çözümler 6 22 Ocak 2023 #3 V-Sync'i aç. Ama yani, cidden bu bilgisayarla Genshin Impact mi oynuyorsun? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 abadestliveled dedi: V-Sync'i aç. Ama yani, cidden bu bilgisayarla Genshin Impact mi oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece genshin oynamıyorum hikayeli ve tek kişilik oyunları da seviyorum. Puding Bey dedi: V-Sync ayarı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Oyunda V-Sync bulamadım NVIDIA Denetim Masası'ndan mı açmam gerek? Artı 0 Eksi
abadestliveled dedi: V-Sync'i aç. Ama yani, cidden bu bilgisayarla Genshin Impact mi oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece genshin oynamıyorum hikayeli ve tek kişilik oyunları da seviyorum. Puding Bey dedi: V-Sync ayarı ne durumda? Genişletmek için tıkla... Oyunda V-Sync bulamadım NVIDIA Denetim Masası'ndan mı açmam gerek?
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 724 Çözümler 6 22 Ocak 2023 #5 zeonxx dedi: Hayır sadece genshin oynamıyorum hikayeli ve tek kişilik oyunları da seviyorum. Oyunda V-Sync bulamadım NVIDIA Denetim Masası'ndan mı açmam gerek? Genişletmek için tıkla... He evet Artı 0 Eksi
zeonxx dedi: Hayır sadece genshin oynamıyorum hikayeli ve tek kişilik oyunları da seviyorum. Oyunda V-Sync bulamadım NVIDIA Denetim Masası'ndan mı açmam gerek? Genişletmek için tıkla... He evet
KS KS Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 abadestliveled dedi: He evet. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 724 Çözümler 6 22 Ocak 2023 #7 zeonxx dedi: İşe yaradı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi eğlenceler ama bir ara lastofaş oynamayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
zeonxx dedi: İşe yaradı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok iyi eğlenceler ama bir ara lastofaş oynamayı deneyebilirsin.
KS KS Z zeonxx Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #8 abadestliveled dedi: Sıkıntı yok iyi eğlenceler ama bir ara lastofaş oynamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ön sipariş ile aldım bile Artı 0 Eksi
abadestliveled dedi: Sıkıntı yok iyi eğlenceler ama bir ara lastofaş oynamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ön sipariş ile aldım bile