Genshin Impact hikayesine sıfırdan mı başlanmalı?

Strasseux

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna daha önce başlamıştım, çok hikayesine odaklanmadım, sanırım 16,17 ar falanım, hikayedeki canavarı hiçbir şekilde kesemediğim için oyunu bırakmıştım, şimdi tekrardan oynamak istiyorum ama hikaye için 0'dan mı başlamalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak hiçbir gacha oyun hikayesi için oynanmaz ömrünü yerler ve tatmin olmazsın. Bu tür para kazanmak için yapılmış oyunlarda gelen yenilikleri mantık rayına oturtmaya çalışmazlar. İlerlemen zorlaştığı için hikayede atladığın bir şeyden dolayı canavarı kesemediğini düşünüyorsan öyle bir şey yok uzun sayılabilecek saatler oynadım hikayeyi bir gram takip etmedim ama ilerlemek için engel değil. İnternetteki rehber videolarını izleyip oyunun party mantığını kavra. Benim başta yaptığım gibi her karakteri kasıp oynamaya çalışırsan olmuyor çünkü. Başta anlaması zor bir güçlenme mantığı var. Bütün hasar belli hasar karakterleri üzerinden dönüyor diğer 3 karakter sadece onu desteklemek için var.

Oyuna daha önce başlamıştım, çok hikayesine odaklanmadım, sanırım 16,17 ar falanım, hikayedeki canavarı hiçbir şekilde kesemediğim için oyunu bırakmıştım, şimdi tekrardan oynamak istiyorum ama hikaye için 0'dan mı başlamalıyım?

Hocam diyelim ki başladınız, Mondstandt ve Liyue'de hikaye güzel giderken hadi Inazuma'yı da dahil edelim. Sumeru'ya geçince bayağı bayacak. Şahsen beni Inazuma bile baydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı