C carljohnsonx Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #21 Katılıyorum.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 26 Ağustos 2023 #22 carljohnsonx dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Çekiliş için alım bitti, sonuç birazdan yayınlanacak. Sen bu çekilişin bittiğini onaylıyor musun?
carljohnsonx dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Çekiliş için alım bitti, sonuç birazdan yayınlanacak. Sen bu çekilişin bittiğini onaylıyor musun?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 26 Ağustos 2023 #23 Katılıyorum.
C carljohnsonx Centipat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #24 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Çekiliş için alım bitti, sonuç birazdan yayınlanacak. Sen bu çekilişin bittiğini onaylıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Çekiliş için alım bitti, sonuç birazdan yayınlanacak. Sen bu çekilişin bittiğini onaylıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 26 Ağustos 2023 #25 carljohnsonx dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Onaylamadığına göre bir önceki arkadaşı da çekilişe ekleyelim. Şimdi resmî olarak bitiriyoruz.
carljohnsonx dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Onaylamadığına göre bir önceki arkadaşı da çekilişe ekleyelim. Şimdi resmî olarak bitiriyoruz.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 26 Ağustos 2023 #26 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Çekiliş için alım bitti, sonuç birazdan yayınlanacak. Sen bu çekilişin bittiğini onaylıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam keşke şart koysaydınız katılım için.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Çekiliş için alım bitti, sonuç birazdan yayınlanacak. Sen bu çekilişin bittiğini onaylıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hocam keşke şart koysaydınız katılım için.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 26 Ağustos 2023 #27 Aras the Great dedi: Hocam keşke şart koysaydınız katılım için. Genişletmek için tıkla... Seni de ekledim. Ne şartı?
Aras the Great dedi: Hocam keşke şart koysaydınız katılım için. Genişletmek için tıkla... Seni de ekledim. Ne şartı?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 26 Ağustos 2023 #28 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Seni de ekledim. Ne şartı? Genişletmek için tıkla... Çekilşile katılım şartı, en az 100 mesaj, 3 aylık üyelik gibi şartlar koyabilirdiniz fakat iş işten geçmiş, hakeden kazansın.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Seni de ekledim. Ne şartı? Genişletmek için tıkla... Çekilşile katılım şartı, en az 100 mesaj, 3 aylık üyelik gibi şartlar koyabilirdiniz fakat iş işten geçmiş, hakeden kazansın.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 27 Ağustos 2023 #29 Çekiliş sonuçlandı. Site, sonuç sayfası vermediği için bağlantı atamıyorum. Kazanan ve yedek talihli bana ulaşsın. Discord -> Mucosoft Çekilişten sonraki 24 saat içerisinde talihli bana ulaşmazsa kod, yedek talihliye teslim edilecek. O da ulaşmazsa yeniden çekiliş yapılabilir. Son düzenleme: 27 Ağustos 2023
Çekiliş sonuçlandı. Site, sonuç sayfası vermediği için bağlantı atamıyorum. Kazanan ve yedek talihli bana ulaşsın. Discord -> Mucosoft Çekilişten sonraki 24 saat içerisinde talihli bana ulaşmazsa kod, yedek talihliye teslim edilecek. O da ulaşmazsa yeniden çekiliş yapılabilir.
ProTr Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 499 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #30 @SadeceBirİnsanAHuman hocam 1 kod da benim elimde var onu sana atayım çek kime çıkarsa verirsin.