Genshin Impact nasıldır?

ZeroTw02

Hectopat
Yer
Çorum/Merkez
Daha fazla  
Meslek
İşçi
Yükledim ama şimdi sarar mı bilmiyorum. Anime tarzı oyunları pek sevemiyorum(diyene bak) ama sizin görüşünüzü almak isterim çünkü oynayıp denemek için pek vaktim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam videolardan izlediğim kadarıyla anime ve RPG tarzında bir oyuna benziyor. Fakat daha detaylı anlatamayacağım çünkü oynayamadım oyunu kaldırmıyor sistemim.

Uzun süreli ve sürekli değiştiğini duydum, YouTube üzerinden bırakan insanları gördüm veya başlayanları izlemeni tavsiye ederim.

Yükledim ama şimdi sarar mı bilmiyorum. Anime tarzı oyunları pek sevemiyorum(diyene bak) ama sizin görüşünüzü almak isterim çünkü oynayıp denemek için pek vaktim yok.
Oynayacak arkadaşın varsa sarar.

The Legend of Zelda ama anime versiyonu desek daha doğru olur. Oyunda başta hesap oluşturup karakter seçiyorsun (daha doğrusu cinsiyet). Ondan sonra ise Tevyat adında bir şehirde başlıyorsun. Oyunda hem hikayede ilerliyorsun, hem de hesap kasıyorsun. Hikayede ilerlerken de oynanabilir karakterler açılıyor. Biri kılıç kullanıyor, biri büyü yapıyor vs. Youtube'da bununla alakalı videolar var. Nasıl hızlı kasarsın falan. Alttaki video linkinde var.

Linkleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı