Genshin Impact oynanır mı?

Anime oyunu normal zaten anime kızların fazla olması sebebi bu zaten.

Yorumum oynanmaz. Sorularına geleyim:

Para yatırmadan iyi bir hesap oluşturabilirsiniz. Wish biriktirebilir wish hesabı alabilirsiniz. C0 da çok yüksek hasar çıkartan çarlar var ör arlecchino. Kapanma ihtimali yok denecek kadar az (çok büyük olay olmadığı sürece).

Bence gacha oyunları oynanmaz. Süre verdim biraz, rehberlerini detaylıca inceledim. Çok boş bir oyun sektörü (bana göre).

Touhou başlayın. Eskinin Genshin'i olarak nitelendirilebilecek bir oyun bence.

Güzel mi ki? Var mı gameplay falan.

Güzel oyun var mı peki.

@SeyitAli253 Hikaye olarak idare eder, ancak oynanış olarak size hitap eder mi bilmiyorum. Öde ve kazan cennemi değil ancak mermi cehennemi genel olarak oynanış. Biraz zor olabilir ancak dövüş oyunları güzeldir. Oynayıp da hoşlanmayan görmedim. En büyük ve köklü oyuncu topluluğuna sahip oyundur kendisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel oyun oynanır, ama hikayeyi bitirdikten sonra ve yanlış hatırlamıyorsam dünya seviyen 56-57 olduktan sonra günlük sıkıcı görevler dışında yapacak bir şey kalmıyor. Sadece aylık 150 TL'ye(Samsung kullanıyorsan 5 TL mi neydi) 15+ 5 yıldız karakter 5+den fazlada 5 yıldızlı silahım vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…