- Makaleler
- 5
Touhou başlayın. Eskinin Genshin'i olarak nitelendirilebilecek bir oyun bence.Ne oynayacağım onun yerine?
Touhou başlayın. Eskinin Genshin'i olarak nitelendirilebilecek bir oyun bence.Ne oynayacağım onun yerine?
Ben de oynamayı düşündüm ama kız oyunu gibi aynı. Full kız var ve oyunun kendisi de nonoş oyunu gibi. Oynayan nonoştur demiyorum, ben de oynamayı düşündüm ama bu şekilde göründüğünden cezbetmiyor beni. Sürekli kız karakter açıp onu geliştirmeye çalışıyorsun.
Touhou başlayın. Eskinin Genshin'i olarak nitelendirilebilecek bir oyun bence.
Yorumum oynanmaz. Sorularına geleyim:
Para yatırmadan iyi bir hesap oluşturabilirsiniz. Wish biriktirebilir wish hesabı alabilirsiniz. C0 da çok yüksek hasar çıkartan çarlar var ör arlecchino. Kapanma ihtimali yok denecek kadar az (çok büyük olay olmadığı sürece).
Bence gacha oyunları oynanmaz. Süre verdim biraz, rehberlerini detaylıca inceledim. Çok boş bir oyun sektörü (bana göre).
İllaha gacha istiyorsan wuthering waves ilgini çekebilir. Gerisi çöp bence.Güzel mi ki? Var mı gameplay falan.
Güzel oyun var mı peki.
İllaki gacha istiyorsan Wuthering Waves ilgini çekebilir. Gerisi çöp bence.
Anlamadım tam açık konuşur musun? Oynanır mı oynanmaz mı?
Ne oynayacağım onun yerine?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.