efecan55 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Heart of glaze isimli görevde bossu yeniyorum. Ara sahne geliyor ekran kartım bir anda ısınıyor ve PC kapanıyor. Normalde oyunu oynayabiliyor sadece o görevde kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Heart of glaze isimli görevde bossu yeniyorum. Ara sahne geliyor ekran kartım bir anda ısınıyor ve PC kapanıyor. Normalde oyunu oynayabiliyor sadece o görevde kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Hata kodu falan veriyor mu hocam ? Artı 0 Eksi
KS KS efecan55 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 Anobis dedi: Hata kodu falan veriyor mu hocam ? Genişletmek için tıkla... Ekrana hata falan gelmiyor zaten direkt pc kapaniyor. Artı 0 Eksi
Anobis dedi: Hata kodu falan veriyor mu hocam ? Genişletmek için tıkla... Ekrana hata falan gelmiyor zaten direkt pc kapaniyor.