Oyun oynarken bir süre sonra PC kapanıyor

gurkanzip

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum)
RAM
4+8 GB DDR3 1333 mHz
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 870 EVO + Seagate ST9500325AS
Ekran kartı
GT 520 MX 1GB
Anakart
Samsung NP300E5A Anakartı
İşlemci
İ5 2450M 2.5 gHz
ETS 2 ve Warband gibi düşük sistemli oyunları oynarken PC kapanıyor. Termal macun 3 ay önce değiştirdim belki kurumuştur diye, tekrar değiştirdim olmadı. Bataryadan kaynaklı olabilir diye bataryayı çıkardım yine kapandı. Bataryam da sorunlu bu arada birkaç aydır prizde kullanıyorum. Sıcakları paylaşayım yine de sizin için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_32.png
    Screenshot_32.png
    34 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_33.png
    Screenshot_33.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 41
ETS 2 ve Warband gibi düşük sistemli oyunları oynarken PC kapanıyor. Termal macun 3 ay önce değiştirdim belki kurumuştur diye, tekrar değiştirdim olmadı. Bataryadan kaynaklı olabilir diye bataryayı çıkardım yine kapandı. Bataryam da sorunlu bu arada birkaç aydır prizde kullanıyorum. Sıcakları paylaşayım yine de sizin için.

Dell N5510 mu?
Bana da aynısı oldu.

Laptoplarda sıcaklık limitini geçince (aslında tüm PC'lerde var) direk sistemi kapatır, ya da pil bittiği içinde yapar

Dell N5510 mu?
bana da aynısı oldu.
Hayır samsung, zaten eski bir bilgisayar 2. Nesil işlemci var.
Laptoplarda sıcaklık limitini geçince (aslında tüm PC'lerde var) direk sistemi kapatır, ya da pil bittiği içinde yapar

Termal macun değiştirdim + laptop soğutucusu kullanıyorum. Genellikle arkada Chrome, Spotify gibi programlar açıkken kapanıyor tahminimce işlemciye fazla yük bindiriyorum. İşletim sistemi yüzünden de olabilir 2. Nesil işlemci için Windows 10 ağır olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı