Genshin Impact Türkçe yama var mı?

Hiçbir şekilde yaması yok. O çöp oyunu oynayacağınıza İngilizce öğrenmekle başlayabilirsiniz? Sonra dilerseniz oyunu oynarsınız.

Ya da Genshin Impact'e hakaret etmek yerine onu tek başına yapmaya çalışıp onu yapmak için gününe gün katan çalışanlara empati yapabilirsin.

İlk olarak sana oyuncu gözünden bir açıklayım;
NPC'lerde ses olmamasının sebebi aşırı dosya boyutunu önlemek, Genshin Impact indirdiğinde fark ediceğin gibi aşırı yer kaplayan bir oyun bir de NPC'lere ses eklenirse ne olacağını düşün.
Oyunu indirmek için zaten uzun bir süre bekliyorsun bir de gereksiz yere NPC'lere ses eklemeye gerek yok bu gereksiz yere ses kaplar, ek olarak oyunda bayağı bir NPC var.

Aksiyon aslında var. Belkide oyun sana uymadığı için alışamışsındır ne de olsa 7/24 aksiyon oyuncuların hoşuna gitmeyebilir zaten senin gibi bu düşüncede olanda fazla Genshin Impact oyuncusu yok.

Oyun sana uymasa bile hakaret etmen çok kaba.(Önceki mesajından bahsediyorum.)

(RPG)

Yanlış hatırlamıyorsam MiHoYo(Yapımcı Firma) yabancı ülkelerde reklam veriyordu

Hocam YouTube üzerinde sürekli reklamı çıkıyor. Biri salakça koşuyor diğeri uçuyor bir diğeri 1 2 3 bretah diye yırtınıyor.

Hocam YouTube üzerinde sürekli reklamı çıkıyor. Biri salakça koşuyor diğeri uçuyor bir diğeri 1 2 3 bretah diye yırtınıyor.

O reklamı ben hiç görmedim karşımada çıkmadı.
Zaten oyun sıkıcı belli bir saatten sonra of çektim.

VTuber'larla ilgili olabilir.
Reklamı bulursan görüntüsünü bana at.
O reklamı ben hiç görmedim karşımada çıkmadı.
Zaten oyun sıkıcı belli bir saatten sonra of çektim.
Oyun sana uygun değil diye başkalarını o oyundan soğutmamalısın belki başka bir oyuncu oyunu beğenebilir.

Vtuber'larla ilgili olabilir.
Reklamı bulursan görüntüsünü bana at.

Oyun sana uygun değil diye başkalarını o oyundan soğutmamalısın belki başka bir oyuncu oyunu beğenebilir.

Oyunda ana seviyem 35'Ti. (oyunu 1 saat oynamadım yani)
Ve ben gerçekleri söylüyorum, tamam diğer oyunlar gibi kendisini durmadan tekrar etmiyor ama gende bir zaman sonra inanılmaz bir tekrar söz konusu.

Adam oyunun mekaniklerini eleştirdiği için kötü oldu? Oyun bir animeci fantezisi dışında bir halt değil. Ayrıca, bir oyunu neyle eleştirmemizi istersiniz leydim? Tadına göre mi? Hani oyunu falan oynuyoruz ya, belki ondan mekanikten eleştirmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…