Jasoelys

Picopat
Katılım
23 Eylül 2023
Mesajlar
710
Makaleler
15
Çözümler
2

Genshin Impact'in En Gizemli Karakteri Skirk'in Modeli Sızdırıldı


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Popüler gacha oyunu Genshin Impact'in en çok merak edilen karakterlerinden biri olan Skirk'in karakter modeli, güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldı. Sızdırılan modele göre, Skirk, uzun, koyu renkli saçları ve yeşil gözleri olan genç bir kadın. Karakterin giyimi, Genshin Impact'in Abyss bölgesine benzeyen, siyah ve kırmızı renklerden oluşuyor. Skirk, Genshin Impact'in hikayesinde önemli bir yere sahip bir karakter. Karakter, Childe'nin Abyss'te geçirdiği süre boyunca ona eğitim veren bir savaşçı. Sızdırılan modelin doğruluğu henüz resmi olarak doğrulanmadı, ancak modelin güvenilir bir kaynaktan geldiği ve karakterin tasarımına oldukça yakın olduğu belirtiliyor.​
 
Güzel mi bu oyun? Geçen sırf meraktan indirdim ama oynamadım henüz. Biraz fazla reklamı yapılınca balon çıkma ihtimali düşündürdü biraz beni:)
Ben tavsiye ederim. Çıktığı gün başlamıştım yıllar önce. Baya geliştirdi bence kendini. Hala kötü kalan yanları var elbette fakat bedava bir oyun için oldukça iyi bence.

Ha ama sorarsanız hocam şu an giresim bile gelmiyor kusacak gibi oluyorum. Sizde böyle olmayacaktır ama ona eminim. Zamanında içerik bulamadığım için bıktığım bir oyun oldu fakat yeni başlayan birisinin önünde çok uzun saatlik içerik var.

Star Rail diye yeni bir oyun çıkardılar. Genshin'den daha çok severek oynuyorum şu anda. Sıra tabanlı seviyorsanız öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı