Bu arada bende kasa topaldığımda aynı kasayı almıştım ceto permium içindeki PSU'yu çok önermediler 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama kasa çok güzel görünüyor tabii ben stock fanların hepsini değiştirdim.
Gamepower Glacia 120 Infinity ARGB Single Fan Fiyatı ve Özellikleri bu fanın 4 lüsünü aldım ve geçen gün hepsinin tek yönlü hava verdiğini öğrendim biraz canım sıkıldı ama iade için biraz geçti şu an kullanıyorum biraz da RGB seven birisiyim görüntüsü ve performansı gayet yeterli bence ama dediğim gibi aldığım 4 fanda içerdeki havayı dışarıya veriyor egzoz fan olarak çalışıyor yani bir zararı var mı bilmiyorum.
Hocam kusura bakmayın bir yandan çalışıyorum.birde linke tıklayınca 66.999₺ fiyat çıkıyor hocam 50k değil bilgilendireyim.
5070 ve 9070 xt arasında çok kalmıştım, şuanki sistemin peşin fiyatına taksit olması avantajı sayesinde aslında buna karar verdim
Hocam kusura bakmayın bir yandan çalışıyorum.birde linke tıklayınca 66.999₺ fiyat çıkıyor hocam 50k değil bilgilendireyim.
5070 ve 9070 xt arasında çok kalmıştım, şuanki sistemin peşin fiyatına taksit olması avantajı sayesinde aslında buna karar verdim
50K fiyatı demek isterken sizin attığınız 5070 7800X3D sisteme 50k demek istemiştim. 9070 XT, 5070 Ti gücünde bir kart. Sakın gidip de 5070 sistemi almayın kazık.
50K fiyatı demek isterken sizin attığınız 5070 7800X3D sisteme 50k demek istemiştim. 9070 XT, 5070 Ti gücünde bir kart. Sakın gidip de 5070 sistemi almayın kazık.
Genel olarak her şey aynı sadece 9070xt yaptım birde kasa ve soğutucu değiştirdim ama kadanın psu iyi mi bilmiyorum ona bakmam lazım bu şekilde daha iyi midir hocam
Genel olarak her şey aynı sadece 9070xt yaptım birde kasa ve soğutucu değiştirdim ama kadanın psu iyi mi bilmiyorum ona bakmam lazım bu şekilde daha iyi midir hocam