Gensis Ultra 74 bin TL hazır sistem alınır mı?

michertane

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selam, bu hazır sistemi almayı düşünüyorum. Sizce şu an alınır mı?
Yaptığım özelleştirmeler var, o hali ile almayı düşünüyorum.

IMG_5357.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ayrıca 5070 yerine üstüne 10-15 bin lira ekleyip 5070 ti almak daha mantıklı(tabi o kadar bütçeniz varsa tabi yoksa 5070 çok güzel ekran kar
Hocam çok yüksek oluyor öyle bununda avantajı peşin fiyata taksit olması benim için

Bu arada bende kasa topaldığımda aynı kasayı almıştım ceto permium içindeki PSU'yu çok önermediler 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama kasa çok güzel görünüyor tabii ben stock fanların hepsini değiştirdim.
Hocam hangi fanları taktınız atabilir misiniz

Hocam bende onu yükseltmeyi düşünüyordum ama seçenekleri güzel değil o yüzden ilk başta bununla devam edip ileride sıvı soğutma almayı düşünüyorum

Dostum beni bir dinler misin rica etsem? Bu sistem 50k civarlarında bulunurken 70K'ya bu sistemi almak akıl karı değil.

7800x3D yaparak al daha ucuza çok daha iyi bir sistem alırsın.

Bu fiyata 5070 önerenleri hala anlamıyorum ya. :)

Hocam çok yüksek oluyor öyle bununda avantajı peşin fiyata taksit olması benim için.

Hocam hangi fanları taktınız atabilir misiniz?

Gamepower Glacia 120 Infinity ARGB Single Fan Fiyatı ve Özellikleri bu fanın 4 lüsünü aldım ve geçen gün hepsinin tek yönlü hava verdiğini öğrendim biraz canım sıkıldı ama iade için biraz geçti şu an kullanıyorum biraz da RGB seven birisiyim görüntüsü ve performansı gayet yeterli bence ama dediğim gibi aldığım 4 fanda içerdeki havayı dışarıya veriyor egzoz fan olarak çalışıyor yani bir zararı var mı bilmiyorum.

Dostum beni bir dinler misin rica etsem? Bu sistem 50k civarlarında bulunurken 70K'ya bu sistemi almak akıl karı değil.

7800x3D yaparak al daha ucuza çok daha iyi bir sistem alırsın.

Bu fiyata 5070 önerenleri hala anlamıyorum ya. :)
Hocam kusura bakmayın bir yandan çalışıyorum.birde linke tıklayınca 66.999₺ fiyat çıkıyor hocam 50k değil bilgilendireyim.
5070 ve 9070 xt arasında çok kalmıştım, şuanki sistemin peşin fiyatına taksit olması avantajı sayesinde aslında buna karar verdim

Hocam kusura bakmayın bir yandan çalışıyorum.birde linke tıklayınca 66.999₺ fiyat çıkıyor hocam 50k değil bilgilendireyim.
5070 ve 9070 xt arasında çok kalmıştım, şuanki sistemin peşin fiyatına taksit olması avantajı sayesinde aslında buna karar verdim
50K fiyatı demek isterken sizin attığınız 5070 7800X3D sisteme 50k demek istemiştim. 9070 XT, 5070 Ti gücünde bir kart. Sakın gidip de 5070 sistemi almayın kazık.

50K fiyatı demek isterken sizin attığınız 5070 7800X3D sisteme 50k demek istemiştim. 9070 XT, 5070 Ti gücünde bir kart. Sakın gidip de 5070 sistemi almayın kazık.
Genel olarak her şey aynı sadece 9070xt yaptım birde kasa ve soğutucu değiştirdim ama kadanın psu iyi mi bilmiyorum ona bakmam lazım bu şekilde daha iyi midir hocam

Dosya Ekleri

• IMG_5362.jpeg
    IMG_5362.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 4
Genel olarak her şey aynı sadece 9070xt yaptım birde kasa ve soğutucu değiştirdim ama kadanın psu iyi mi bilmiyorum ona bakmam lazım bu şekilde daha iyi midir hocam
Üstteki attığım linkteki kasayı almanız daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı