Gentagut göz damlası nasıl kullanılır?

DarkAngel789

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
883
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar en son aldığım Air Optix hydraglade lens gözümde kan damarları oluşturdu normalde farklı markalardada oluşurdu ama lensi 2-3 gün takmayınca geçerdi ama bu seferkiler geçmiyor. Ben de evde önceden kulak için kullanıyordum sonra üstünde göz ve kulak damlası yazınca hemen ucunu güzelce temizleyip iki gözüme de birer damla sıktım sabah ve akşam olmak üzere ama dün ilk sıktığımda yanıyordu ve gözümdeki damarlar hiç olmadığı kadar belli oluyordu ama bu sabah yine damlattım gözümdeki yanma artık yoktu. Kısa süreliğine yine göz damarlarım çok belli oluyor ama 1-2 dakika sonra göz damarlarımın gitgide soluklaştığını ve sonra da artık gözümden gittiğini fark ettim ve bu iyi bir haber ama normal midir yaşadıklarım?

Not: Ne kadar süre kullanmalıyım? Genellikle milletin sorunu 2-3 günde çözülmüş ilaç hakkında bir tane kötü yorum okumadım.
 
Belki de gözünüzde hiçbir bakteriyel enfeksiyon yoktu, belki alerjik bir reaksiyondu ve kendiliğinden geçecekti, boşu boşuna antibiyotikli göz damlası kullandınız. Göz gibi hassas bir organa doktor tavsiyesi almadan herhangi bir ilaç uygulamayın.
 

Geri
Yukarı