Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 10 1 Mart 2021 #321 Ali998 dedi: Şimdi mi yapacaksınız hocam? Biz de gelebilir miyiz? Birkaç şey öğrenelim maksat. Genişletmek için tıkla... Benim için akşam yapmak daha iyi olur çünkü şimdi derse giricem.
Ali998 dedi: Şimdi mi yapacaksınız hocam? Biz de gelebilir miyiz? Birkaç şey öğrenelim maksat. Genişletmek için tıkla... Benim için akşam yapmak daha iyi olur çünkü şimdi derse giricem.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Mart 2021 #322 Ali998 dedi: Şimdi mi yapacaksınız hocam? Biz de gelebilir miyiz? Birkaç şey öğrenelim maksat. Genişletmek için tıkla... Şu anda vaktim var evet, ama ufak tefek aralar verebilirim. Annem bypass oldu ve ev işleri bana kaldı.
Ali998 dedi: Şimdi mi yapacaksınız hocam? Biz de gelebilir miyiz? Birkaç şey öğrenelim maksat. Genişletmek için tıkla... Şu anda vaktim var evet, ama ufak tefek aralar verebilirim. Annem bypass oldu ve ev işleri bana kaldı.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #323 gen2 dedi: Şu anda vaktim var evet, ama ufak tefek aralar verebilirim. Annem bypass oldu ve ev işleri bana kaldı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, geçmiş olsun ve kolay gelsin. Benim için de akşam iyi olur, ödevim var biraz(bana göre karar verin diye söylemiyorum).
gen2 dedi: Şu anda vaktim var evet, ama ufak tefek aralar verebilirim. Annem bypass oldu ve ev işleri bana kaldı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, geçmiş olsun ve kolay gelsin. Benim için de akşam iyi olur, ödevim var biraz(bana göre karar verin diye söylemiyorum).
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Mart 2021 #324 Syntax Error dedi: Benim için akşam yapmak daha iyi olur çünkü şimdi derse giricem. Genişletmek için tıkla... Akşam da olur ancak geceye kalamam annemin yarın sabah doktorla randevusu var ve onu doktora ben götüreceğim.
Syntax Error dedi: Benim için akşam yapmak daha iyi olur çünkü şimdi derse giricem. Genişletmek için tıkla... Akşam da olur ancak geceye kalamam annemin yarın sabah doktorla randevusu var ve onu doktora ben götüreceğim.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 10 1 Mart 2021 #325 gen2 dedi: Şu anda vaktim var evet, ama ufak tefek aralar verebilirim. Annem bypass oldu ve ev işleri bana kaldı. Genişletmek için tıkla... @gen2 hocam saat 3 4 gibi yapsak.En geç 5 te olur zaten.
gen2 dedi: Şu anda vaktim var evet, ama ufak tefek aralar verebilirim. Annem bypass oldu ve ev işleri bana kaldı. Genişletmek için tıkla... @gen2 hocam saat 3 4 gibi yapsak.En geç 5 te olur zaten.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Mart 2021 #326 Syntax Error dedi: @gen2 hocam saat 3 4 gibi yapsak.En geç 5 te olur zaten. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, tamamdır.
Syntax Error dedi: @gen2 hocam saat 3 4 gibi yapsak.En geç 5 te olur zaten. Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin, tamamdır.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.657 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Mart 2021 #327 gen2 dedi: Sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Mart 2021 #328 Arsenik dedi: Hocam, ban sebebi paylaşmak. Genişletmek için tıkla... Tamam, mesajını düzenle o zaman Ben düzelttim.
Arsenik dedi: Hocam, ban sebebi paylaşmak. Genişletmek için tıkla... Tamam, mesajını düzenle o zaman Ben düzelttim.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 10 1 Mart 2021 #329 @gen2 @Arsenik @Ali998 şuan gentoo garip bir şekilde hiç bir şey yapmama rağmen grubta var ama /vmlinuz dosyası bulunamadı diyor.
@gen2 @Arsenik @Ali998 şuan gentoo garip bir şekilde hiç bir şey yapmama rağmen grubta var ama /vmlinuz dosyası bulunamadı diyor.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #330 Syntax Error dedi: @gen2 @Arsenik @Ali998 şuan gentoo garip bir şekilde hiç bir şey yapmama rağmen grubta var ama /vmlinuz dosyası bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg
Syntax Error dedi: @gen2 @Arsenik @Ali998 şuan gentoo garip bir şekilde hiç bir şey yapmama rağmen grubta var ama /vmlinuz dosyası bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg