DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #11 Syntax Error dedi: O farklı şey. Gentoo'nun kendisi tabandır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Peki bu modüllerin inmesi kaç gün sürer? Canım sıkıldı boş boş ekrana bakıyorum. net/ipv4 falan indiriyor. Hocalarım şimdi ben kurduğum kernelin sürümüne nereden bakacağım? Komut için istiyor fakat bilmiyorum sürümü. Son düzenleme: 6 Mayıs 2021
Syntax Error dedi: O farklı şey. Gentoo'nun kendisi tabandır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Peki bu modüllerin inmesi kaç gün sürer? Canım sıkıldı boş boş ekrana bakıyorum. net/ipv4 falan indiriyor. Hocalarım şimdi ben kurduğum kernelin sürümüne nereden bakacağım? Komut için istiyor fakat bilmiyorum sürümü.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 6 Mayıs 2021 #12 DDLAO dedi: Tamamdır hocam. Peki bu modüllerin inmesi kaç gün sürer? Canım sıkıldı boş boş ekrana bakıyorum. net/ipv4 falan indiriyor. Hocalarım şimdi ben kurduğum kernelin sürümüne nereden bakacağım? Komut için istiyor fakat bilmiyorum sürümü. Genişletmek için tıkla... uname -r
DDLAO dedi: Tamamdır hocam. Peki bu modüllerin inmesi kaç gün sürer? Canım sıkıldı boş boş ekrana bakıyorum. net/ipv4 falan indiriyor. Hocalarım şimdi ben kurduğum kernelin sürümüne nereden bakacağım? Komut için istiyor fakat bilmiyorum sürümü. Genişletmek için tıkla... uname -r