Tseenka
Kilopat
Daha fazla
Çoğu yayıncının oyunlarda daha düşük seviyedeki lobilere denk gelebilmek için başvurduğu bir sistem, çoğu Türk Warzone yayıncısı örnek olarak SinerJJiTV ve Yönetmen Adam, bu yönteme oldukça başvuruyorlar, adam afedersiniz mal gibi karşısında duruyor adamlar onu öldürüp 15 kill ile oyunu kapatıyorlar bir de çok iyi oynuyorum diyorlar, ben oynuyorum karşımdaki adam bir kere nasıl oynayacağını çok iyi bilen biri benim gibi CoD oyunlarını adı gibi biliyor ben de biliyorum ama böyle insanlar Warzone gibi oyunlarda çok fazla var doğal olarak Win alamıyorum ne kadar iyi oynarsam birisi çıkıp illa öldürüyor, Geo-Filter tarzı yöntemlere başvuranların K/D Ratio'su genelde 3'ün üstünde ki bu Warzone'da çok çok zor eğer böyle bir yöntem kullanılmıyorsa, Geo-Filter'da SBMM kullanan oyunlarda yani hem Skill'e hem de Ping'e göre lobiye atan oyunlarda ne kadar çok bekleyip öyle lobi bulursanız o kadar kolay bir lobi geliyor, Geo-Filter yakındaki sunucuları engelleyip uzaktaki sunuculara bağlanmaya olanak sağlıyor, biz bunu nereden nasıl kullanabiliriz?