SuatAgaGGPRO
Kilopat
12. sınıfım TYT'de problemlere kadar geldim ve geometri başlamak istiyorum. Geometri temelim hiç yok denebilir sizce hangi kitabı almalıyım veya nasıl çalışmalıyım?
345+Eyüp b sonra orjinal12. sınıfım TYT'de problemlere kadar geldim ve geometri başlamak istiyorum. Geometri temelim hiç yok denebilir sizce hangi kitabı almalıyım veya nasıl çalışmalıyım?
12. sınıfım TYT'de problemlere kadar geldim ve geometri başlamak istiyorum. Geometri temelim hiç yok denebilir sizce hangi kitabı almalıyım veya nasıl çalışmalıyım?
Kenan kara veya Eyüp b izleyip Bilgi Sarmal, 345 ikilisinden birini çözebilirsiniz.
Mert hoca hakkında ne düşünüyosunuz? 60 günlük geometri kampı var geçen seneden
Hocam bende geometri çalışıyorum güncel olarak. Kenan kara 50 günde bitiriyor diye daha çok işime geliyor. Zaten ikisi de güzel anlatıyor. Kenan Kara'dan izleyin 3-4 video. Sarmazsa mert hoca izlersiniz. Kitap olarak 345 alın bence ben Bilgi Sarmal aldım ama 345'in kolay-orta-zor testleri daha iyidir.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Çok soru sordum ama acaba 1. kitapla 2. kitap arasındaki fark nedir 345 yayınlarında
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.