Geometri için kitap önerisi

SuatAgaGGPRO

Kilopat
12. sınıfım TYT'de problemlere kadar geldim ve geometri başlamak istiyorum. Geometri temelim hiç yok denebilir sizce hangi kitabı almalıyım veya nasıl çalışmalıyım?

Mert hoca hakkında ne düşünüyosunuz? 60 günlük geometri kampı var geçen seneden

Hocam bende geometri çalışıyorum güncel olarak. Kenan kara 50 günde bitiriyor diye daha çok işime geliyor. Zaten ikisi de güzel anlatıyor. Kenan Kara'dan izleyin 3-4 video. Sarmazsa Mert hoca izlersiniz. Kitap olarak 345 alın bence ben Bilgi Sarmal aldım ama 345'in kolay-orta-zor testleri daha iyidir.

Hocam bende geometri çalışıyorum güncel olarak. Kenan kara 50 günde bitiriyor diye daha çok işime geliyor. Zaten ikisi de güzel anlatıyor. Kenan Kara'dan izleyin 3-4 video. Sarmazsa mert hoca izlersiniz. Kitap olarak 345 alın bence ben Bilgi Sarmal aldım ama 345'in kolay-orta-zor testleri daha iyidir.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Çok soru sordum ama acaba 1. kitapla 2. kitap arasındaki fark nedir 345 yayınlarında

12. sınıfım TYT'de problemlere kadar geldim ve geometri başlamak istiyorum. Geometri temelim hiç yok denebilir sizce hangi kitabı almalıyım veya nasıl çalışmalıyım?

345 yayınlarını alabilirsin fakat 345 geometri 2 kitaptan oluşuyor. İlkinin içinde üçgenler, dörtgenler ve çokgenler var. 2. kitapta analitik, çember ve katı cisimler gibi konular var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı