Zorluk derecesi ne olsun?
Denemelerde ortalama 5-6 net yapıyorum. Geometri kaynağım yok, ne almalıyım sizce?
Sınav ayarında istersen TYT-AYT geometri Bilgi Sarmal var.
Daha çok orta seviye istersen arı yayınları geometrinin ritmi.
Hiç temelin yoksa ağır kaçabilir onlar. Daha orta seviye kaynaklardan başlamak daha sağlıklı olur. Ne zaman "artık geometrim iyi ya tamam" dersen o zaman bunlara yönel.Mesela Apotemi veya orijinal ağır mı kaçar?
Hiç temelin yoksa ağır kaçabilir onlar. Daha orta seviye kaynaklardan başlamak daha sağlıklı olur. Ne zaman "artık geometrim iyi ya tamam" dersen o zaman bunlara yönel.
Eyüp b. Geometri, bence kaliteli soruları var. Baskıda birkaç sorusunda hatası var onu da hocanın verdiği PDF'ten düzelttikten sonra çok iyi bir kitap. Ben açıkçası ilk önce temel sonra orta falan kitapla hiç uğraşmamayı tercih ediyorum zaten 10 soruda 5-6 net yapıyorsan gayet iyi seviyedesin bence. Orijinal ya da Eyüp b alırdım kolay kitaplarla vakit ve para kaybetmezdim.
Bu adam karekök yayınları öneriyordu. Kitap hakkında bilgim yok, bu adam da 10 yıl kadar önce girmiş sınava, yeni nesil yayınlar hakkında çok bilgisi yok diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.