Geometri nasıl çözülür?

Cancan142

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önceki konulardan görmüşünüzdür, 10.sınıf öğrencisiyim. Müfredata göre geometri çokgenler ile başladı. Geometrimin cok iyi olduğu söylenemez orta seviyeyim. Hangi hocaları takip etmeliyim? Yanında hangi kaynakları ilerletmeliyim ve çalışma süreleri nasıl olmalı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geometri için hoca pek ayırt etmez kurallar aynı gerisi çok çok soru çözmek gerekiyor sadece demek istediğim soru çöz bolca sonra görmeye başlicaksın ne yapacağın falan anlicaksın kenan kara izleyebilirsin. ÜÇGENLER ÖNEMLİ.

Rehber Matematik izliyordum ben konuları da anlıyordum. Başlangıç olarak Antrenmanlarla Matematik veya 345 yayınları iyiydi sanırım. Orta seviye ise Bilgi Sarmal olabilir.

Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önceki konulardan görmüşünüzdür, 10.sınıf öğrencisiyim. Müfredata göre geometri çokgenler ile başladı. Geometrimin cok iyi olduğu söylenemez orta seviyeyim. Hangi hocaları takip etmeliyim? Yanında hangi kaynakları ilerletmeliyim ve çalışma süreleri nasıl olmalı sizce?
Kenan Kara tek geçerim 🐐

Bolca soru çöz mantığını zaten çözdükçe anlamaya başlıcaksın ilk öğrendiğinde iyi anlamazsan ve bir dönem çözüp sonra bırakma yazın da devam et geometri çözmeye.

Çokgen sorularını çözebilmek için belirli bir seviyede üçgen bilmen gerekiyor. Basit bir kaynaktan üçgenlere bakmanı öneririm. Vaktin yoksa da en azından benzerliğe ve dik üçgenlere bakmanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı