Merhaba YKS'de hem TYT hem de AYT icin geometri yapmasam sıralamamı çok etkiler mi?
Soruların cevap yüzdesine göre puan alındığını duymuştum senin gibi geometri yapmayan insan sayısı çoksa ki çoktur. Geometri yapman senin sosyal çözmenden daha değerli olur. Ama diğer yandan senin gibi yapmayan çoksa yapmayanlar arasında sıralamanı etkilemez tabii ki de.
Soru biraz saçma. Sıralanan tabii ki düşmez. Soruları doğru yaparsan yükseltirsin, boş bırakırsan etkilenmezsin. Ama yapabiliyorsan yap tabii ki Total de 20 soru boş bırakıyorsun.
Hocam yanlış anlamayın ama böyle garip hesaplamalara girişen kişiler genellikle durumu daha da batırır. Yani Geometri'den ille de full çekmenize gerek yok ki. Soruların en azından yarısını yapmak için aşırı vakit ayırmanız gerektiğini düşünmüyorum. Geometri'ye ayıracağınız vakti başka derse ayırdığınızda netleriniz uçuşa geçecek mi? Sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.