Geometriden vazgeçilmeli mi?

burak035

Centipat
Daha fazla  
Çalışma şeklim
1-sosyal, paragraf
2-1 tane TYT fen (bitirdim ama tekrar amaçlı)
3-TYT mat ve problem
4-geo
5-AYT bio(bitirmek üzereyim)

Programım gördüğünüz gibi geo yeni ekledim zaten bio2 bitmek üzere bio2 bitince kimya ekleyeceğim acaba diyorum geo yerine fizik 2 mi eklesem AYT netinede faydalı olur siz ne diyosunuz buna zaten say 200 istiyorum AYT daha faydalı olur gibi.

AYT Matematik çalışacak mısın bilmiyorum ama Üçgenler ve Analitik bilmek AYT Matematik'te işe yarıyor. Sosyal paragraf kısmını çıkarıp Türkçe denemesi + AYT Fizik yapabilirsin belki. Veya haftanın her günü tek derse çalışmak yerine Pazartesi fizik, Salı kimya, Çarşamba biyoloji vb. şeklinde her gün 1 fen de yapabilirsin.

AYT matematik çalışacak mısın bilmiyorum ama üçgenler ve analitik bilmek AYT Matematik'te işe yarıyor. Sosyal paragraf kısmını çıkarıp Türkçe denemesi + AYT fizik yapabilirsin belki. Veya haftanın her günü tek derse çalışmak yerine pazartesi fizik, salı kimya, çarşamba biyoloji vb. şeklinde her gün 1 fen de yapabilirsin.

Tabii ki çalışacağım @Atahan Kutlu ama dediğini biraz açar mısın?

Tabii ki çalışacağım @Atahan Kutlu ama dediğini biraz açar mısın?
Şimdi AYT Fen derslerinden sadece biyolojiyi çalıştın sanırım. Bu bitince kimya ekleyeceğim, geometri yerine de fizik mi eklesem diyorsun ya, öyle yapmak yerine tüm fen dersleri aynı anda çalışabilirsin dedim. 1. gün fizik, 2. gün kimya, 3. gün biyoloji, 4. gün tekrar fizik... gibi.

Şimdi AYT Fen derslerinden sadece biyolojiyi çalıştın sanırım. Bu bitince kimya ekleyeceğim, geometri yerine de fizik mi eklesem diyorsun ya, öyle yapmak yerine tüm fen dersleri aynı anda çalışabilirsin dedim. 1. gün fizik, 2. gün kimya, 3. gün biyoloji, 4. gün tekrar fizik... gibi.
unutmazmıyım o zm

@Atahan Kutlu peki mesela paragraf,sosyal yerine turkçe,fizik2 olsa fizigin sozel kısmını eritsem o aradada kimya calıssam nasıl olur
Hocam bence sosyale şu an çalışma çok da gerekli değil. Onun dışında Türkçe, Matematik ve Geometri her gün fix olmalı. Onun dışında yanına bir tane AYT fen dersi eklersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı