Geometrisiz AYT matematik çalışılır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Abi kafayı yiyeceğim. Öncelikle çalışsam olur mu diye veya yetısır mı soruları sormuyorum. Bu soruları bana da sorunca deli oluyorum. Şu an fark ettıgım bir şey var. Ben koçlukla ilerliyorum. Temel zayıftan mı dedı hoca. Bılmıyorum hiç geo bakma mısın sen geo baslama. Mata onemını ver dedı. Şu an ılk 12 bıttı bıtecek. AYT mat geosuz gıdıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Koçunuz normalde hatalı ancak durumunuzu bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum. Normalde AYT Geometride Analitik ve Çember kısmı dışındaki(Trigonometriyi bildiğinizi varsayarak) sorular neredeyse TYT ile aynı düzeyde oluyor. Bu da 3-4 soru yapar ki çalışmak sizi TYT geometride de ilerletecektir. Yani 4 haftada sadece TYT geometri çalışması yapsanız bile AYT +3 ve TYT +10 net potansiyeline ulaşacaksınız(çalıştıktan sonra çözebileceğiniz soru sayıları sadece garanti veremem) dolayısıyla hedefinize ve durumunuza bağlı olarak çalış/çalışma diyebilirim.

Koçunuz normalde hatalı ancak durumunuzu bilmediğim için bir şey söyleyemiyorum. Normalde AYT Geometride Analitik ve Çember kısmı dışındaki(Trigonometriyi bildiğinizi varsayarak) sorular neredeyse TYT ile aynı düzeyde oluyor. Bu da 3-4 soru yapar ki çalışmak sizi TYT geometride de ilerletecektir. Yani 4 haftada sadece TYT geometri çalışması yapsanız bile AYT +3 ve TYT +10 net potansiyeline ulaşacaksınız(çalıştıktan sonra çözebileceğiniz soru sayıları sadece garanti veremem) dolayısıyla hedefinize ve durumunuza bağlı olarak çalış/çalışma diyebilirim.
aga bana stratejık ılerleyeceğız dedi ilk 12 konu bitti bitecek ayt mat sağlam çalışıp geosuz 0 geo ben şimdi kalkıp geo çalışamam bugunde sordum olur dedi geosuz ayt mat?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı