Geralt'ın Witcher 4'te bulunacağı kesinleşti

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Geralt'ı seslendiren aktör Doug Cockle geçtiğimiz günlerde "Geralt'ın Witcher 4'te kesin olarak bulunacağını söyleyebilirim ancak nasıl ve ne ölçüde bulunacağını söyleyemem." demiş Witcher 4'te Geralt'ı göreceğimiz kesinleşti böylelikle.

Kaynak:

Funfact: Seslendiren aktör bu bilgiyi sağda solda paylaşıyor diye CD Projekt Red tarafından azarlandı.

Bu mevzu çıkalı oldu baya hocam. Hatta ses aktörünü uyarmışlardı sanırsam bu mevzu yüzünden.
Konu sahibi Türk haberciliği ile PC Gamer gibi rezil bir kuruluşun gazabına uğramış. O kadar haber konusu açmama rağmen bu tarz tuzaklara ben de düşüyorum.

Funfact: Seslendiren aktör bu bilgiyi sağda solda paylaşıyor diye CD Projekt Red tarafından azarlandı.

Konu sahibi Türk haberciliği ile PC Gamer gibi rezil bir kuruluşun gazabına uğramış. O kadar haber konusu açmama rağmen bu tarz tuzaklara ben de düşüyorum.

Bu arada konudan bağımsız PC Gamer, Kingdom Come: Deliverance II'ye düşük puan verenler değil miydi? Yoksa onlar Eurogamer miydi? Karıştırdım...

Bu mevzu çıkalı oldu baya hocam. Hatta ses aktörünü uyarmışlardı sanırsam bu mevzu yüzünden.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için.

Bu arada konudan bağımsız PC Gamer, Kingdom Come: Deliverance II'ye düşük puan verenler değil miydi? Yoksa onlar Eurogamer miydi? Karıştırdım...

Teşekkürler hocam bilgilendirme için.
Düşük puan veren Eurogamer fakat PC Gamer'da bir Sweet Baby Inc. trolü olarak anılıyor. Ayrıca PC Gamer'ı PC oyuncuları asla sevmiyor. Clickbait yapan, PC Gamer adı altında olmasına rağmen PC oyunculuğunu yansıtmayan dandik bir kuruluş açıkçası. Yazarlık ve politik tarafta da problemliler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı