The Witcher 4 fragmanı yayınlandı!

Ciriden yana hiç sorun yok. Bir kere güzel karakter. Kadın erkek olayından çok çirkin karakterler beni itiyor. Sinematik olduğu için oyunla ilgili birşey görmedik. Zaten erken geliştirme aşamasında. Kendi motorları Red Engine değil Unreal Engine 5 ile yapılıyor.

3.oyunda Ciri ile oynadığım yerleri sevmiştim.

Ciri'den yana hiç sorun yok. Bir kere güzel karakter. Kadın erkek olayından çok çirkin karakterler beni itiyor. Sinematik olduğu için oyunla ilgili bir şey görmedik. Zaten erken geliştirme aşamasında. Kendi motorları red Engine değil Unreal Engine 5 ile yapılıyor.

3.oyunda Ciri ile oynadığım yerleri sevmiştim.

Bende onu diyorum cinematic trailer ile normal oyun çok farklı şey bak GTA 6 normal oyun görüntülerinin traileri trailerde ne görüyorsan oyun o ama cinematic trailer diyor adamlar bu grafikle Witcher 4 imkansız.

Bende onu diyorum cinematic trailer ile normal oyun çok farklı şey bak GTA 6 normal oyun görüntülerinin traileri trailerde ne görüyorsan oyun o ama cinematic trailer diyor adamlar bu grafikle Witcher 4 imkansız.

Sinematik trailer aslında elimizde henüz doğru düzgün gösterecek bir şey yok ama hayranları da habersiz bırakmayalım pazarlaması.

UE5 ile gerçekten güzel grafikler çıkıyor. Ben iyi bir grafik olacağına eminim ama bu yayınlanan şeyle ilgili yorumda bulunacak bir şey yok. Ana karakterin Ciri olduğunu net şekilde anladık sadece o kadar.

Oyun içi trailer anca çıkmasından 1 bilemedin 2 sene önce gösterilir. Henüz Witcher 4 için bir hype'a gerek yok. Ben yapmadım.

Sinematik trailer aslında elimizde henüz doğru düzgün gösterecek bir şey yok ama hayranları da habersiz bırakmayalım pazarlaması.

UE5 ile gerçekten güzel grafikler çıkıyor. Ben iyi bir grafik olacağına eminim ama bu yayınlanan şeyle ilgili yorumda bulunacak bir şey yok. Ana karakterin Ciri olduğunu net şekilde anladık sadece o kadar.

Oyun içi trailer anca çıkmasından 1 bilemedin 2 sene önce gösterilir. Henüz Witcher 4 için bir Hype'a gerek yok. Ben yapmadım.

Ciri olacağından zaten emindikte bu traileri izleyip bu grafikle oyunun çıkacağına inanmak saçmalık şahsen GTA 6 trailerinde ne izlediysen oyun bu şekilde çıkacak.

Ciri olacağından zaten emindikte bu traileri izleyip bu grafikle oyunun çıkacağına inanmak saçmalık şahsen GTA 6 trailerinde ne izlediysen oyun bu şekilde çıkacak.
Böyle çıkacağına inanan yoktur. Tamamen sinematik trailer. Witcher 3 tanıtım zamanlarında da böyle işler vardı. Oyunun onlarla alakası yoktu.

Ciri yi severim tamam da ana karakter olarak oynayacak olmak benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Kendi karakterimizi falan oluştururuz diye düşünüyordum ben. Artık geralt ciri olayları bitmişti witcher 3 te. Yeni bir başlangıç falan dediklerinde çok gaza gelmişim demek.

Sinematikteki Ciri'yi beğendim ben. Fakat Geralt, Yennefer ve Triss gibi karakterleri nasıl hikaye içerisinde göreceksek Ciri'yi de öyle görmek isterdim. RPG öğeleri daha da pekiştirilip karakter yaratma ekranında kendi Witcher'ımızı yapıp öyle oynamayı isterdim. Hatta Yennefer ve Triss de kilit karakterler olduğu için karakter yaratma ekranında 2 seçenekli sınıf da verilebilirdi: Witcher mısın? Sorcerer mı? Gibi..

Fakat bu CC ekranında Witcher-Sorcerer model Witcher'ın diğer proje oyunlarında mutlaka olacaktır.

Sistem gereksinimi ne olur sizce.
Günümüzdeki high-end konsol ve ekran kartlarına uygun bir oyun çıkacağını düşünüyorum. Yani PS5 pro, X-Box series-x, RTX 40xx ve RX 7xxx bu oyunu üzmeden oynatır. Ancak 4K-min. 60 FPS-Ultra Preset ihtiyacı büyük ihtimalle o zaman çıkacak olan ekran kartları/konsollar veya şu anki RTX 4080-4090/RX 7900 XTX tarafından ancak karşılanır. CD Projekt Red maalesef sistem katili oyunlarla(The Witcher 1-2, Cyberpunk 2077) meşhur olmuş bir firma. Üst düzey optimizasyonlu bir oyun beklemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı