Açıkçası çok kararsızım.Kesenin ağzını açman gerekiyor Samsung B Die istiyorsan. Sıfır olarak almaya kalkarsan 1400 liradan aşağı bulamazsın. İkinci el bakarsan imkanlar daha fazla.
İkinci el düşünürsen bendeki RAM'leri sana satabilirim. Çok iyi bin bir B Die olmasa bile Micron Rev.E Die ve Hynix DJR'den daha iyi performansta.Açıkçası çok kararsızım.
Şu an elimde Apacer var 1x8GB Hynix A var ama Apacer'lerde Samsung C'de var, o yüzden dual channel yaptığımda OC yapamayabilirim. Zen2 mimari işlemcim olduğu için çok yüksek frekanslara da çıkamayacağımı düşünüyorum, gereksiz mi sizce? Neo Forza alsam saçma bir hareket mi etmiş olurum? CJR/DJR geliyor diye biliyorum onda.
Kanka benim Hynix A'da 3600MHz CL16 oldu ama 70ns'lerde geziyor.Ballistix Micron E-Die Samsung b-die'dan farkı yok denecek kadar az. Şu an Ballistix kllanıyorum muazzam RAM'ler. 3200 kolayca 3600 CL 16 oldu. Daha da gider diye düşünüyorum ancak işlemcim el vermiyor.
Garanti olmadığı için pek sıcak bakmıyorum, biraz daha bakınma taraftarıyım.İkinci el düşünürsen bendeki RAM'leri sana satabilirim. Çok iyi bin bir B Die olmasa bile Micron Rev.E Die ve Hynix DJR'den daha iyi performansta.
Ya da sıfır istiyorum diyorsan elindeki RAM'i satıp dual channel Ballistix al.
Neo Forza karışık kuruyemiş. Hynix MFR ve Samsung C Die gelebiliyor. Hatta bir arkadaşım 3600-19 olanından MFR çıkarttı![]()
Şu cümleyle yeterince belli ettin zaten iki çipin arasındaki performans farkını bilmediğini.3200 kolayca 3600 CL 16 oldu. Daha da gider diye düşünüyorum ancak işlemcim el vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.