Gerçek Spider-Man Suit'i Yapmak?

Viking

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar meraktan soruyorum. İnsan üstü olarak bir spider-man olamayız ama Spider-Man Suit'ine aynı özellikler yapılabilir mi? Bütçe bu arada : 100.000.000 TL yani hemen hemen $20.000.000. Suit'te Web Shooter, Yüzeylere tırmanmak için el ve ayak bölümüne ne gerekirse, nanoteknolojik yenileme (Suit'in belli bir yeri yırtılınca kendi kendine onarılması.), Suit'in vucüt şeklini alması ve filmde olan diğer özellikler gibi şeyleri bir Suit'e eklenebilir mi? Veya nelere kadar eklenebilir?

Bütçe : 100.000.000 TL - $20.000.000 gibi

Çözüm
Dostum diyelim ki bende para var ve yaptırmayı düşünüyorum. Devlet buna el felan koyar mı veya ben saklayabilir miyim teknolojiyi?
Ne desem yalan olabilir öyle bir dünya ve ülkede yaşıyoruz. Ki ben de bu konuları pek iyi bilen biri değilim. Şahsi fikrim şu yönde: (Yanlışım varsa bilen biri uyarırsa sevinirim.)

Devletin el koyacağını pek sanmam fakat sen yaptıktan sonra teknolojiyi isteyip kendi programlarına/projelerine uyarlamak isteyebilirler. Reddedersen asıl sıkıntı burada çıkar diye düşünüyorum.
Senin aklın Cadılar Bayramında kalmış, ülkenin gerçeklerine dönecek olursan Kurban Bayramı is coming.
Harbiden hiç inandırıcı gelmiyor, Eğer gerçekse bana Hyosung Gt250r alsa ona karşılık zırhta birçok geliştirme yapabilirim Program vs..

İnandırıcı gelmemesinin sebebi normal. Çoğu kişi zaten inanmıyor ben de uğraşmıyorum. Paranın nereden geldiğini merak ediyorsan küçük bir ipucu vereyim. Game Development.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnandırıcı gelmemesinin sebebi normal. Çoğu kişi zaten inanmıyor ben de uğraşmıyorum. Paranın nereden geldiğini merak ediyorsan küçük bir ipucu vereyim. Game Development.
O meslekte o kadar para olduğunu hiç bilmiyordum, Acaba hangi oyunlarda katkınız vs. var diyebilir misiniz? Bu kadar iyiyseniz neden diliniz bu kadar kötü, Yazım yanlışı yapıyorsunuz her yazınızda.

O meslekte o kadar para olduğunu hiç bilmiyordum, Acaba hangi oyunlarda katkınız vs. var diyebilir misiniz? Bu kadar iyiyseniz neden diliniz bu kadar kötü, Yazım yanlışı yapıyorsunuz her yazınızda.
Dostum orasını soyliyemem. Yazım yanlışı yapmamın aslında çokta bir sebebi yok. Sadece özenmiyorum. Ben parayı steamden kazandım. PC oyunlarını hem daha çok sevdiğim hemde baya büyük bir kitlenin olması çok büyük bir etkisi var. Bu arada daha 17 yaşındayım. :D

Aslında çok iyi olmak önemli değil bende çok iyi bir geliştirici değilim ama insanların zevk alabileceği bir oyun yapmak ve reklam gerçekten çok önemli. Yapmak için yapmak değil gerçekten zevk veren bir oyun yapmak önemli.

Aslında çok iyi olmak önemli değil bende çok iyi bir geliştirici değilim ama insanların zevk alabileceği bir oyun yapmak ve reklam gerçekten çok önemli. Yapmak için yapmak değil gerçekten zevk veren bir oyun yapmak önemli.
İnstagram üzerinden ulaşabilir misin?(4k_Wallpaper_Hd_4K) Mühendislik okuyorum, Bende daha 1. Sınıfım ama yardımım dokunabilir.

Arkadaşlar meraktan soruyorum. İnsan üstü olarak bir spider-man olamayız ama Spider-Man Suit'ine aynı özellikler yapılabilir mi? Bütçe bu arada : 100.000.000 TL yani hemen hemen $20.000.000. Suit'te Web Shooter, Yüzeylere tırmanmak için el ve ayak bölümüne ne gerekirse, nanoteknolojik yenileme (Suit'in belli bir yeri yırtılınca kendi kendine onarılması.), Suit'in vucüt şeklini alması ve filmde olan diğer özellikler gibi şeyleri bir Suit'e eklenebilir mi? Veya nelere kadar eklenebilir?

Bütçe : 100.000.000 TL - $20.000.000 gibi
Ayaküstü spoiler yedim :) Filmde giysi kendini onarıyor mu? İyice Iron Man yaptılar şu örümceği ya :)

Arkadaşlar meraktan soruyorum. İnsan üstü olarak bir Spider-Man olamayız ama Spider-Man suit'ine aynı özellikler yapılabilir mi? Bütçe bu arada: 100.000.000 TL yani hemen hemen $20.000.000. Suit'te web shooter, yüzeylere tırmanmak için el ve ayak bölümüne ne gerekirse, nanoteknolojik yenileme (suit'in belli bir yeri yırtılınca kendi kendine onarılması.), Suit'in vucüt şeklini alması ve filmde olan diğer özellikler gibi şeyleri bir Suit'e eklenebilir mi? Veya nelere kadar eklenebilir?

Bütçe: 100.000.000 TL - $20.000.000 gibi.

Benim tek çarem Allah her gece yatmadan önce 15 dakika Allah'ıma dua ediyorum inşallah sen beni bir gün Spider-Man yaparsın Allah'ım diye uzata uzata gevşete gevşete dua ediyorum. Ciddiyim ha bu arada yapıyorum bunu.

Bir web shooter gerçek anlamda yapıldı mı? Yani insanların kendi yaptığından bahsetmiyorum. Aynı filmdeki gibi yapıldığını sanmıyorum. Benim düşüncem Spider-Man'in Suit'i olmadan da yapabildiği şeyleri Suit'e eklemeyi düşünüyorum diyebilirim. Mesela yüzeylere tırmanma veya daha güçlü bir zıplama gibi.

Ya kanka manyak mısın bir gücün olmadıktan sonra ne önemi var çakılacaksın yere çat diye pestilin çıkacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı