Gerçekçi kız sesi nasıl yapılır?

fluffy

Decapat
Arkadaşlar bana öyle bir program lazım ki herkes kız olduğuma inansın. Ben yaklaşık 1 yıl önce sesim şu ankinden biraz daha ince olduğu için program vs. kullanmadan gayet iyi şekilde kız sesi yapabiliyordum. Şu anda ise hala yapabiliyorum aynı fonksiyonlara sahibim fakat gerçekçi olmuyor. Bütçem sınırsız isterse aylığı 1.000TL olsun programın ben yine de vermeye razıyım benim sesimi 1 yıl önceki gibi inceltirsem kız sesi yapacak bir program yok mu? Ses robotik gibi olmasın.

Bütçeniz sınırsız olduğuna göre işin ucunda para kazanmak var gibi :D ama programlarla çok başarılı sonuç alamazsınız, anlaşılır.

Hayır işin ucunda para kazanmayacağım sadece kız olarak konuşmak oyunlarda aşırı zevk veriyor 1 yıl öncesinden biliyorum. 1 yıl önceki ses tonumu geri getirebileceğim herhangi bir şey yok mu, çalışarak falan olmaz mı?

Tam olarak şu:
1686159277838.png

İstediğiniz şey bana kalırsa pek normal bir şey değil. Oyunlarda kız sesi duyan erkeklerin, o sese sahip kişileri ilgi manyağı yaptığını bildiğiniz için hoşunuza gidiyor muhtemelen. Bu genelde asosyallikten dolayı olan ilgisizlik yani kısacası psikolojik bir hastalık.

Arkadaşın dediğine bakılırsa devamında lazım olur muhtemelen.

Konu sahibinin içinde karşı cins olmak bayağı hyecan verici yazdıklarından anlaıdğım kadarıyla. Mevzuyu kökten çözsün temiz iş.

Kadınlara özgü cinsiyet karakterlerinin oluşmasını sağlayan en etken hormon. Erkeklerde de işe yarıyor özellikle erken yaşlarda kullanıldığı zaman. İlerleyen yaşlarda etkisi daha az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı