Gerçekçi kız sesi nasıl yapılır?

"Abazan dayı kekleme" kokusu alıyorum.

Aylık 1000 TL bir kıza verseniz bunun için daha mantıklı. Kayıt halinde de işinizi görecekse tabii. Yoksa, anlık konuşmanız gerekiyorsa iş görmez.
Anlık konuşma gerekiyor ben konuşacağım.

Konu sahibinin içinde karşı cins olmak bayağı hyecan verici yazdıklarından anlaıdğım kadarıyla. Mevzuyu kökten çözsün temiz iş.

Kadınlara özgü cinsiyet karakterlerinin oluşmasını sağlayan en etken hormon. Erkeklerde de işe yarıyor özellikle erken yaşlarda kullanıldığı zaman. İlerleyen yaşlarda etkisi daha az.

Hocam kökten çözsün derken orayı anlamadım. Ben ara sıra troll yapacağım bir ses arıyorum. Kökten çözmek istesem zaten aldırırım yerine diğerini taktırırım :D gay değilim çok şükür sadece troll yapmak istiyorum 1 yıl önce yaptığım gibi.

Hocam kökten çözsün derken orayı anlamadım. Ben ara sıra troll yapacağım bir ses arıyorum. Kökten çözmek istesem zaten aldırırım yerine diğerini taktırırım :D gay değilim çok şükür sadece troll yapmak istiyorum 1 yıl önce yaptığım gibi.

Ben "bundan çok zevk alıyorum" demene istinaden söyledim, olur hani kız gibi davranmak ya da öyle hissetmek normal şeyler bana göre. Sen yalnızca şaka amaçlı istiyorsan yapay zeka destekli ses değiştirme yazılımları oluyor şimdi ben kullanmadım ama onlar en iyisi.

İsimleri nedir, ücretlisi ücretsizi hangisidir vb. üzerine biraz araştırman lazım. Eski nesil ses değişme programlarının modası geçti sayılır.

Ben "bundan çok zevk alıyorum" demene istinaden söyledim, olur hani kız gibi davranmak ya da öyle hissetmek normal şeyler bana göre. Sen yalnızca şaka amaçlı istiyorsan yapay zeka destekli ses değiştirme yazılımları oluyor şimdi ben kullanmadım ama onlar en iyisi.

İsimleri nedir, ücretlisi ücretsizi hangisidir vb. üzerine biraz araştırman lazım. Eski nesil ses değişme programlarının modası geçti sayılır.

Ben şu ana kadar Steam'den MorphVOX 4 Pro, MorphVOX 5 Pro, Voicemod ve clownfish gibi tüm uygulamaları satın alıp denedim fakat hiçbirinden olumlu sonuç alamadım. Sizin bahsettiğiniz şeyi de hiç duymadım. Nedir bu yapay zeka destekli ses değiştirme yazılı mı? Örnek marka ismi verebilir misiniz?

Ben şu ana kadar Steam'den MorphVOX 4 Pro, MorphVOX 5 Pro, Voicemod ve clownfish gibi tüm uygulamaları satın alıp denedim fakat hiçbirinden olumlu sonuç alamadım. Sizin bahsettiğiniz şeyi de hiç duymadım. Nedir bu yapay zeka destekli ses değiştirme yazılı mı? Örnek marka ismi verebilir misiniz?

Onlar eksi işte. Ben kullananları gördüm hiç isim vb. sormadım Uzakdoğu tabanlı programlar da oluyor isimlerini bulmak, öğrenmek, indirmek senin yapacağın işler artık. Bildiklerimden birisi bu ama kullanmadım.

Onlar eksi işte. Ben kullananları gördüm hiç isim vb. sormadım Uzakdoğu tabanlı programlar da oluyor isimlerini bulmak, öğrenmek, indirmek senin yapacağın işler artık. Bildiklerimden birisi bu ama kullanmadım.

Virüssüzdür değil mi? ücretsiz programlara fazla güvenmiyorum.

Bilmiyorum kullanmadım diyorum ısrarla soruyorsun. Git kendin öğren Google.com diye bir site var.

Hocam dediğiniz şeyi indirdim fakat galiba sistem gereksinimleri çok yüksek. Live olarak kendi sesimi dinlemek istediğimde bilgisayar 2 3 FPS'lere düşüyor RX 570 kullanıyorum. Başka bildiğiniz var mı ben baktım internete bulamadım.

Voice.ai veya İMyTone MagicMic. Eğer bunlarda işe yaramazsa vr chat sapıklarına ulaşın, 50 yaşındaki dayının sesini bile kıza çeviriyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı