- Makaleler
- 2
Bu şekilde bakınca mantıklı.O döneme göre öyle olamaz mı? Şu an sana garip gelse de.
Bu şekilde bakınca mantıklı.O döneme göre öyle olamaz mı? Şu an sana garip gelse de.
O sırada utorrent,qbittorrent vb:RDR 2 deneyebilirsin ama paran varsa.
Gerçekçi oyunları sona bırakıyorum, özelikle RDR 2'yi.Rdr 3 çıkana kadar dünyanın en gerçekçi en detaylı oyunu rdr 2
Bir gün oynamayı düşünüyorumKingdom Come Deliverance
Yeterince gerçekçi gelmiyor.Modlar+RP yaparak istediğin şekilde oyununu kendin yaratabilirsin aslında. Misal Skyrim,GTA5.
O oyun gerçekçi ama, dövüş sistemi sinir bozucu olabiliyor.Bir gün oynamayı düşünüyorum
O zaman biraz daha tuz ekleyelim lust of usKeşke fiyatı da tuzlu olmasa![]()
Ben qbittorent kullanıyorum param olduğunda alırım.O sırada utorrent,qbittorrent vb:
Eki Görüntüle 2134461
Battlefield 1 ile 5 bende var. Maalesef lust of us oyununu parayla alamam.O zaman biraz daha tuz ekleyelim lust of us
battlefield 1 ve battlefield v epic te uygundu
Alan Wake'te yer alan karakterlerin tümü gerçek karakterlerden esinlenmiştir.Ben qbittorent kullanıyorum param olduğunda alırım.
Battlefield 1 ile 5 bende var. Maalesef lust of us oyununu parayla alamam.
Herkese teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.