Gerçekliği algılamakta sorun yaşamak

Regalor

Decapat
Son birkaç yıldır devam eden bu durum beni mahvediyor. Dünyayı yani hayatı sanki izliyormuşum gibi yani izleyici modunda gibi hissediyorum hem de çok ciddi şekilde. Hayattan hiç tad almıyorum günlerin nasıl geçtiğini filan da anlamıyorum. Gerçeklik algimi kaybettim. Yaşadığım her şey sanki aynıymış gibi geliyor veya rüyaymış gibi yani hızlıca geçip gerçekliği hiç hissedemiyorum birkaç yıldır buna çözüm arıyorum son çare buraya yazdım bilgisi olan var mı bu neden oluyor, nedir bu?

Bir şeylerle uğraş bir şeyler öğrenmeye çalış kanka. Dil öğrenmeye başla bak nasıl geliyorsun kendine.

Bir şeylerle uğraş bir şeyler öğrenmeye çalış kanka. Dil öğrenmeye başla bak nasıl geliyorsun kendine.
Uğraştığım şeyler var. Bu durum onunla alakalı değil bu farklı bir şey yani bu duygusal bir şey değil öyle hissediyorum.

@Regalor hocam benim tavsiyem güvenli alanınızın dışına çıkmanız olur. Bazı insanlar için çok basit bir şey olsa da benim için zor bir şeydi. Mesela tek başınıza bir hafta sonu kampa gidebilirsiniz. Eğer kendi başınıza rahat edemeyecekseniz farklı insanların da bulunduğu kamp alanlarını tercih edebilirsiniz. Üstelik çok maliyetli bir etkinlik de değil.

Gündelik hayatınıza kısa bir süre ara vermek çok iyi hissettiriyor.

Eyvallah hocam denemeye çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…