Gerçekten hak ediyoruz

Mert Yılmaz on Twitter: https://t.co/XlD9DGnW79 / Twitter

Arkadaş cami sayısı artınca sevap sayısı 2x-3x oluyor sanıyor heralde😂.

Ekran fotolarındaki arkadaş gibi olanlar, cami sayısının fazla olduğunu söylediğimizde israftan dolayı bunu söylediğimizi değil, Müslüman olmadığımız için söyledigimizi falan sanacak kadar zekadan yoksun.

Oraya buraya cami yapayım, kamera önünde namaz kılayım, dur secdeye yatarken sağdan poz al, yok rükuda iken soldan poz al diyerek oy toplayan bir avuç acize inananlar yüzünden bu haldeyiz. Halbuki başımızdakilerin secdeye gidip gelmesinin kendilerinden başkasına bir faydası olmadığını bu inanlar düşünemiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Yok valla ben hak etmiyorum. Bu ülkede bunların sözünün geçiyor olması benim sorumluluğum değil. Kapı kapı dolaşıp insanları tek tek ikna edecek halim de yok, kendi pisliklerinde boğulsunlar.
O anlamda demedim hocam, göz göre göre çevremizdekiler veya biz yapmıyorsa sadece yakınıyorsak anlamında dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı