Gerçekten oynanması gereken oyun önerisi

Monster Hunter serisine bak derim. Ayrıca Divinity'de öneririm.

Ne zaman sosyalde oyun tavsiyesi aramak istesem aynı oyunları tekrar tekrar görüp duruyorum. GoW TLOU RDR GTA CS vs vs. dostlar bu oyunları herkes biliyor zaten,
Üstüne aynı konuya tekrar tekrar yazılıyorlar. Sizden ricam MGS, thief, Kingdom Hearts vs gibi üstteki oyunlara nazaran daha az bilinen oyun önermeniz. Her yerde aynı oyunları görmekten bıktım artık. PS1 PS2 jenerasyonu olur, PS3 PS4 exclusive oynayamam.
Şahsi çok sevdiğim ve TR'de pek popüler olmadığını düşündüklerim:
Dragon Age Origins
Yakuza 0
Dungeon Keeper 2

Bi alt katman olarak:
Metal Gear Rising Revengeance / Bayonetta

Normalde MGS ve Kingdom Hearts az bilinen hiç değiller. Özellikle MGS çok biliniyor ama Kingdom Hearts TR'de oynayan görmedim, o yalan değil. Türk oyun kültürüde genel olarak çok dar, pekte insanlardan çeşitlilik beklememek lazım.

Kaliteli olmasa bile benim dışında bilen görmediğim oyunlar olarakta:
Aquaria (Kalitesi genede var.)
Grotesque Tactics 1, 2, Holy Avatar (Ucuz Hollywood parodi filmi gibi.)
Battle For Westnoth (Bedava)

Maalesef bunların hepsini oynadım. Bi tık daha japon tarzı oyunlar olabilir Persona falan gibi. Teşekkürler ama.

Bak duymadığım bir oyun, bakarım ben buna.
Şunu söyleyeyim oyun çok uzun sürüyor multi modu var 4 kişiye kadar oynanabiliyor. Bir hikayeli modu var birde hikayesiz modu var her moda göre ayrı harita var. Oyuna harbiden saatlerini bayman lazım çünkü ortaçağ da köy kuruyorsun.

Maalesef bunların hepsini oynadım. Bi tık daha japon tarzı oyunlar olabilir Persona falan gibi. Teşekkürler ama.

Bak duymadığım bir oyun, bakarım ben buna.
Astroneer diye bir oyun var uzayda gezegene inip üs kuruyorsun.

Monster Hunter serisine bak derim. Ayrıca Divinity'de öneririm.
Şahsi çok sevdiğim ve TR'de pek popüler olmadığını düşündüklerim:
Dragon Age Origins
Yakuza 0
Dungeon Keeper 2

Bi alt katman olarak:
Metal Gear Rising Revengeance / Bayonetta

Normalde MGS ve Kingdom Hearts az bilinen hiç değiller. Özellikle MGS çok biliniyor ama Kingdom Hearts TR'de oynayan görmedim, o yalan değil. Türk oyun kültürüde genel olarak çok dar, pekte insanlardan çeşitlilik beklememek lazım.

Kaliteli olmasa bile benim dışında bilen görmediğim oyunlar olarakta:
Aquaria (Kalitesi genede var.)
Grotesque Tactics 1, 2, Holy Avatar (Ucuz Hollywood parodi filmi gibi.)
Battle For Westnoth (Bedava)
MH4 çok severim teşekkürler. MGRR oynadım Bayonetta 1 oynadım devamını sistemim kaldırmıyor maalesef. Yakuza çok severim ama Dungeon Keeper ve alttakileri gerçekten görmedim teşekkür ederim.
MGS biliniyor bilinmesine de RDR gibi her yerde görmekten bıktığım bir oyun değil, o tür şeylerden bahsediyordum.

Şunu söyleyeyim oyun çok uzun sürüyor multi modu var 4 kişiye kadar oynanabiliyor. Bir hikayeli modu var birde hikayesiz modu var her moda göre ayrı harita var. Oyuna harbiden saatlerini bayman lazım çünkü ortaçağ da köy kuruyorsun.

Astroneer diye bir oyun var uzayda gezegene inip üs kuruyorsun.
Astroneer oynadım, bir de köy kurma tarla yapma oyunları falan pek ilgimi çekmiyor ama bakacağım.

Birde elimde bunlarda var:
-Of Orcs and Men (Styx serisi ile bağlantılı.)
-Owlboy
-Pizza Tower (Emulator varsa Wario Land serisini öneririm, özellikle 4.)
-Lucius / Overlord
-Dreams of Aether (Esinlendiği GBA WarioWare.Inc'i şiddetle öneririm.)
-Dark Messiah Might and Magic
-CS Coundition Zero Deleted Scene (Hikaye modu olan CS.)
-Tails of Iron
-Sunset Overdrive

PS2 oyunları olan:
-The Warriors
-Black

Film/Dizi oyunları:
-TMNT 2004 The Game
-Transformers The Game

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı