Gerçel sayı ne demek?

Konu anlatımı ile çok şey kattı bana. Aynı zamanda dershaneye de gittim, konular tam oturdu. Soru düzeyleri vs. her şey oturaklı kitapta. Öneririm yani pişman olmazsınız.

Dershaneye gitme şanım yok evden tek başıma çalışıyorum güzel ilerleme kat ettirir umarım. Geometriyi ne yaptın hangi kaynaktan çözdün?
 
Dershaneye gitme şanım yok evden tek başıma çalışıyorum güzel ilerleme kat ettirir umarım. Geometriyi ne yaptın hangi kaynaktan çözdün?
Geomeri için "Eğitim Vadisi Yayınları TYT/AYT Geometri PDF" kitabını kullandım. Çok başarılı bir kitap, hem konu anlatımı var içinde hemde ucu açık sorularla birlikte şıklı sorularda var. ÖSYM soruları ve Yeni Nesil sorular da var. Çok yardımcı olur eğer tek çalışıyorsan. Bende şu anda bazı durumlardan dolayı sınava kadar kendim çalışıyorum, bu kitapla geometride sıkıntı yaşamam sanırım. Ek kaynak olarak bir kaç kitabım var geometride ama daha çözmedim onlardan. Bu kitap da almaya değer tavsiye ederim.
 
Geomeri için "eğitim vadisi yayınları TYT/AYT geometri PDF" kitabını kullandım. Çok başarılı bir kitap, hem konu anlatımı var içinde hem de ucu açık sorularla birlikte şıklı sorularda var. ÖSYM soruları ve yeni nesil sorular da var. Çok yardımcı olur eğer tek çalışıyorsan. Bende şu anda bazı durumlardan dolayı sınava kadar kendim çalışıyorum, bu kitapla geometride sıkıntı yaşamam sanırım. Ek kaynak olarak birkaç kitabım var geometride ama daha çözmedim onlardan. Bu kitap da almaya değer tavsiye ederim.

Ben 0'dan TYT geometri kitabını almıştım daha başlamadım.
 

Geri
Yukarı