İsterseniz kapatmayın, onu kapatmadan da Hizmetlerle ilgili reg kaydını girebilirsiniz. Ben sadece hata alanlar oldu diye onu ekledim. Faydası olur dedim ama faydası da olmadı. İsterseniz hiç kapatmayın kullanıcı denetimini.
İsterseniz kapatmayın, onu kapatmadan da hizmetlerle ilgili reg kaydını girebilirsiniz. Ben sadece hata alanlar oldu diye onu ekledim. Faydası olur dedim ama faydası da olmadı. İsterseniz hiç kapatmayın kuşlanıcı denetimini.
Tüm veri yazılamadı diyor, çünkü biri hata veriyor. 1'i yazılmadı ama 53'ü yazıldı. Çok önemliyse başarıyla yazıldı yazısı. İkinci upload ettiğimi indirip çalıştırın. Edited yazılı olan.
Hakılsınız ama , o konuda yetki gereksinimi versek bile yazılmıyordu. Çözümü ise o girdiye // bu işreti koymakta buldum. Artık öyle bir uyarı vermiyor ve vermeyecek. Herkez çalıştırabilecek... yetkisi olmasa da.
Hakılsınız ama, o konuda yetki gereksinimi versek bile yazılmıyordu. Çözümü ise o girdiye // bu işreti koymakta buldum. Artık öyle bir uyarı vermiyor ve vermeyecek. Herkes çalıştırabilecek... Yetkisi olmasa da.