Gereksiz 54 Hizmeti Tek Seferde Devre Dışı Bırakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıcı hesabı denetimi'nin kapalı olmasının herhangi bir zararı var mı?
İsterseniz kapatmayın, onu kapatmadan da Hizmetlerle ilgili reg kaydını girebilirsiniz. Ben sadece hata alanlar oldu diye onu ekledim. Faydası olur dedim ama faydası da olmadı. İsterseniz hiç kapatmayın kullanıcı denetimini.

İsterseniz kapatmayın, onu kapatmadan da hizmetlerle ilgili reg kaydını girebilirsiniz. Ben sadece hata alanlar oldu diye onu ekledim. Faydası olur dedim ama faydası da olmadı. İsterseniz hiç kapatmayın kuşlanıcı denetimini.

Kapattım. Bir zararı varsa geri açayım yoksa kalsın.

1693748874972.png

Hocam bu çıktı ne yapmam gerek?

Boşuna UAC ile uğraşmanıza gerek yok hocam, powerrun yükleyerek trusted installer ile Regedit'i çalıştırın tüm kayıtlar yazılır.
Ona da gerek yok, hiçbir işlem yapmadan regedit kaydını çalıştırınca tüm veri yazılıyor zaten.

Az önceki yetki gereksiniminden yazılmayan hizmetten bahsediyorum.
Hakılsınız ama , o konuda yetki gereksinimi versek bile yazılmıyordu. Çözümü ise o girdiye // bu işreti koymakta buldum. Artık öyle bir uyarı vermiyor ve vermeyecek. Herkez çalıştırabilecek... yetkisi olmasa da.

Hakılsınız ama, o konuda yetki gereksinimi versek bile yazılmıyordu. Çözümü ise o girdiye // bu işreti koymakta buldum. Artık öyle bir uyarı vermiyor ve vermeyecek. Herkes çalıştırabilecek... Yetkisi olmasa da.

// O girdiyi devre dışı bırakmaya yarar hocam, Python'daki ## gibi yorum girdisi haline getirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı