Gereksiz bilgi verin

Zor Ölüm 3 filminde Bruce Willis'in canlandırdığı John McClane karakteri bir sahnede üzerinde "Zencilerden Nefret Ederim" yazılı bir pano ile Harlem'de dolaşıyor. Bu pano ile Harlem'de çekim sıkıntı olacağı için üzerinde yazı olmayan pano ile çekimler yapılmış, daha sonrasında ise CGI ile yazılar eklenmiştir. (Bazı TV yayınları için "Herkesten nefret ediyorum" yazılı bir başka versiyonu da vardır.)

Yayınlanan sinema versiyonu:
brucewillis.jpg


CGI'sız ve TV için hazırlanan versiyonu:
qageolmot5k81.jpg
 
NASA'nın InSight aracı Mars'ın derinliklerini incelemek için 2018'de Mars'a iniş yapmıştı. Görevi sırasında birçok önemli veriyi bize ileten InSight her ne kadar gücünü güneş panellerinden alsa da Mars'ın tozlu atmosferi zamanla verimliliğini düşürdü. Yolun sonuna gelen InSight şu üzücü mesaj ile dünyaya veda etti:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
"Gücüm gerçekten düşük, bu yüzden bu gönderebileceğim son fotoğraf olabilir. Yine de benim için endişelenme: burada geçirdiğim zaman hem verimli hem de sakin geçti. Görev ekibimle konuşmaya devam edebilirsem, konuşacağım - ama yakında buradan ayrılacağım. Benimle kaldığın için teşekkürler."
 
Kripteksin şifresi Nergis Karahanlı'nın elinden düşürmediği muskanın içindedir. Kripteksin anahtarı ise Mehmet karahanlı'nın kılıç'a hediye ettiği çakıdır.
 
1985 yılında Nintendo Entertainment System(NES) için ROB(Robotic Operating Buddy) adında bir robot aksesuar satılmıştır. ROB satışa çıktığında Nintendo adına çok önemli bir pazarlama aracı olsa da ROB ile oynanabilen sadece 2 oyun çıkmıştır.

800px-NES-ROB.jpg


Günümüzde ise Super Smash Bros. oyununda ROB karakterine rastlayabilirsiniz.
ss_3.jpg
 

Geri
Yukarı