SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 20 Temmuz 2020 #591 Fındık Kabuğu bomba yapımında kullanılmaktadır
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #592 GreatestOfAlltimes dedi: Aslında yanlış ama doğru, 9 hanelidir ve son 2 hanesi güvenlik amaçlı konulmuştur. Genişletmek için tıkla... Son 2 hane ne işe yarıyor ki? TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Konu artık kilitlensin. Güzel konuları kilitliyorsunuz bunu daha kilitlemediniz! Genişletmek için tıkla... Bence bu da gayet güzel bir konu ve herhangi bir siyaset, hakaret unsuru işin içine girmedi. Girerse de konunun kapatılması yerine yorumların silinmesi ve ceza almaları taraftarıyım. Clarence Morrow dedi: Bu mesaj, sosyalin 6.330.544. mesajıdır. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlıyoruz? @Yusuf Furkan BAL Vay be! Bilgiler arasında bir ben yokum diyeceğim ama ben bile varım. Saygılar.
GreatestOfAlltimes dedi: Aslında yanlış ama doğru, 9 hanelidir ve son 2 hanesi güvenlik amaçlı konulmuştur. Genişletmek için tıkla... Son 2 hane ne işe yarıyor ki? TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Konu artık kilitlensin. Güzel konuları kilitliyorsunuz bunu daha kilitlemediniz! Genişletmek için tıkla... Bence bu da gayet güzel bir konu ve herhangi bir siyaset, hakaret unsuru işin içine girmedi. Girerse de konunun kapatılması yerine yorumların silinmesi ve ceza almaları taraftarıyım. Clarence Morrow dedi: Bu mesaj, sosyalin 6.330.544. mesajıdır. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlıyoruz? @Yusuf Furkan BAL Vay be! Bilgiler arasında bir ben yokum diyeceğim ama ben bile varım. Saygılar.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 20 Temmuz 2020 #593 Technopat'da üyeliği silinmiş 185 binden fazla hesap mevcut.
2 229051 Hectopat Katılım 11 Eylül 2018 Mesajlar 120 24 Temmuz 2020 #594 Samanyolu galaksisinde, avcı kolunda, güneş sisteminde, 3.gezegen olan dünya da akıllı yaşam formları vardır.
Samanyolu galaksisinde, avcı kolunda, güneş sisteminde, 3.gezegen olan dünya da akıllı yaşam formları vardır.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 25 Temmuz 2020 #595 SDN forumda" uçuşan üyeler" diye bir konu vardır.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 25 Temmuz 2020 #596 Sanch dedi: Ben başlayayım: Bilinen en büyük yıldız "uy scutı" adındaki yıldızdır. İçine 5 milyar adet güneş sığabilir. Kaynak: Bilimpro - Bilinen en büyük yıldız: ‘UY Scuti’ Gözlemlenebilen evrenin en büyük yıldızı UY Scuti’nin içine 5 milyar tane Güneş sığabiliyor. bilimpro.com Genişletmek için tıkla... ABD'nin açılımı Amerika birleşik devletleri dur. Ayda 9 milyar dolar kazanmak için aya çıkmak gerekmez. Paris fransadadır eyfel kulesi Amerika'nın hediyesi değildir New York'ta bulunan heykel fransızlardan gönderilmiştir. Genç hane bir akıl hastanesi değildir Outlast'te düşmanlarınıza vuramazsınız Kedimin adı bici dir.
Sanch dedi: Ben başlayayım: Bilinen en büyük yıldız "uy scutı" adındaki yıldızdır. İçine 5 milyar adet güneş sığabilir. Kaynak: Bilimpro - Bilinen en büyük yıldız: ‘UY Scuti’ Gözlemlenebilen evrenin en büyük yıldızı UY Scuti’nin içine 5 milyar tane Güneş sığabiliyor. bilimpro.com Genişletmek için tıkla... ABD'nin açılımı Amerika birleşik devletleri dur. Ayda 9 milyar dolar kazanmak için aya çıkmak gerekmez. Paris fransadadır eyfel kulesi Amerika'nın hediyesi değildir New York'ta bulunan heykel fransızlardan gönderilmiştir. Genç hane bir akıl hastanesi değildir Outlast'te düşmanlarınıza vuramazsınız Kedimin adı bici dir.
novaimpus99 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 887 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #597 Martılara salçalı ekmek verirsen patlar.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.295 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #598 novaimpus99 dedi: Martılara salçalı ekmek verirsen patlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya .
A Abdullah Solmaz Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #599 Dogulu insanlar Passat'a bayilir.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.302 Makaleler 5 Çözümler 44 25 Temmuz 2020 #600 Bir zamanlar PSU'lar patlayıcı olarak kullanılmıştır. Ateskesten sonra Rampage bunları alıp satmaya başladı.
Bir zamanlar PSU'lar patlayıcı olarak kullanılmıştır. Ateskesten sonra Rampage bunları alıp satmaya başladı.