Dün bir arkadaşımız 1.100 tl' ye laptop önerisi istemişti bende ona o fiyata en iyi özellikleri barındıran laptopu buldum ve söyledim. Egemen adlı yönetici gelip Packard Bell alınmaz onu alacağına hiç almasın vs. ben görüntüleri koyuyum daha iyi anlaşılır. Kimseye karşı bir sitemim yok ama bir arkadaşımıza laptop önerdim diye ceza alınır mı ya. Aldığım ceza ise Yanlış bilgilendirme hiç hak etmedim. Yani arkadaşın parası Monster ' a yetmiyorsa yok senin paran yetmiyor senin neyine laptop mu diyelim?
Ben de başkası yazım yanlışı yapmış. Onun mesajını alıntılamıştım, ondan ceza aldım. Olsun varsın, ölümlü dünya zaman akıp geçiyor, bir gün de cevap yazmayalım. Ne olacak ki? Bro.
Mikail bey ben kimsenin kötülüğünü istemem orda aynı fiyata bir sürü Acer,Hp, Casper marka vardı ben Packard Bell' ide tanıdığım için önerdim. Yani o fiyata güzel laptop yok diye arkadaşımıza hiç mi öneride bulunmayalım fikir alış verişi yapmayalım?
Kusura bakma, kimse yanlış öneride bulunamaz. Gelip hem PackardBell hem de APU işlemcisi olan bir model önermişsin. GM öneren nasıl ceza alıyorsa bu öneride bulunan da ceza alacaktır.