Gereksiz Ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu kapanmadan bende yazayım bari.

Cumartesi gece 01:43'te 'Kısaltmalar Büyük Harfle Yazılmalı' diye bir ceza almışım, verenin kim olduğunu bilmiyorum Moderasyon Ekibi yazıyor. Oysa doğru yazdığım halde almışım bunu. Konu açmadan önce başlık ve içerik dahil iki kere okurum öyle mesaj yazarım yanlış varsa düzelteyim diye. Fakat yine de 1 saatlik ceza almışım.

Konu açasım vardı buraya neyse şimdi silivri soğuktur dedim yazmadım. Arkadaş açmış sağolsun, onada buradan kalk aga hapise gidiyoz diyorum.

Doğru yazdığım halde ceza aldığım başlık veya içerik: MSI Afterburner FPS Sayacı Çok Hızlı

Bu bildirimle psikolojisi bozulan bir tek ben miyim? Gereksiz ceza alma duygusu yaşadım bir an. Artık ne yaptıysalar bize bildirimleri bile korkutuyor bizi.

sds.png

Ayrıca şuraya da değinmek istiyorum.

İnsanlar hiçbir karşılık beklemeden buranın gelişmesi için her şeyden değerli zamanlarını buraya harcıyor. Burada aktif bir kemik kitle var. Açıkçası forumu ayakta tutan kitle de budur. Gerisi cevabını alıp 2 gün sonra forumun yolunu unutan kisiler.

Bu insanlara karsı, yetkililer hosgoruyle, anlayısla yaklasırsa bu insanların da hosnutlugunu kazanır. Ben bu forumun üst derece yetkilisi olsam yazım kurallarına dikkat ettigim kadar en az bu konuya da dikkat ederdim.

Son olarak kimse koltuğunda kalıcı değildir. Bugün de gerçek hayatta gördüğümüz gibi :) Yarın üye olduğunuzda, arkanızda ''ya şu beni haksız banlayan, konumu kitleyen, konusmamı engelleyen mod muydu'' gibi ithamlar bırakmazsınız.

Direne direne kazacağız, derdim ama yarın iş var. Malesef köleci sistemin bir kölesi olarak şu an yatmalı ve yarın işe kalkmalıyım. ''Havadan Sudan 2'' açılana kadar direnişe devam edin. Yarın işte kaytararak bu devrimci kardeşlerime telefondan katılacağım.

Kardeş @acv görevin eski bir gırgır konusu bulup hortlatmak.

Kardeş @ZORO yeni isimlerle ''Havadan Sudan 2''yı diriltmeye devam etmek.

Kardeş @Little Bobby görevin direnişe liderlik etmek.

Diğer kardeşler göreviniz direnişi desteklemektir.

Hadi iyi geceler kardeşlerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı