Gereksiz konular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Dünya/ Dünya
Abiiiiğ 4 GB ekran kartı ile sistem toplicam 1000 TL'ye, Abiğğ 750 TL'lik laptopa ekran kartı takcam, abiğğ everest ile Razer'in arasında fark yokmuş, abiğğğ selam herkese. Nasıl Cese Go indircem? Hadi anlarım soru sorarsın da neden sadece soru sorup hemen(2 sn.'de) cevap bekliyorsun. Sosyal yavaş yavaş çöplüğe dönüyor bu arkadaşlar sayesinde.
Artık ben de bu durumdan bıktım. Cevap veriyoruz, açıklıyoruz hala 630'un üstünlüğünü ve bite göre ekran kartı seçmeyi savunuyorlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
"Gereksiz Konular" bölümü mü açtırsak ne :D
O tarz konular açanların %99'u 5-10 yaşları arası meraklı çocukkar. Bence karışmamak gerek, herkes gibi onlar da zamanla yaptıkları yanlışların veya gereksizliklerin farkına varacaklardır.
Demokrasi şart.
Hem zaten zamanla öğrenip kavrayacaklardır bazı şeyleri abisi :)

Ben bunlara "keko" diyorum. Anlam daraltmasına uğramış hali yanlız.

Ben bunlara "keko" diyorum.
Ağabey diyorsunuz yani :morgöz: Her kesin bilmediği bir şeyler vardır... Hatta bazıları doğru bildiği yanlışın üstüne bile giderler.

Size bir şey sorayım. Sizce o saçma dediğiniz konular engellenemez mi? Sonuçta her konu yetkili biri tarafından izin veriliyor.

Hele hele ''Sistemim uyumlumu?'' diye çok emin bir şekilde konu açanlarda var bu forumda hiç araştırma dahi yapmadan, o yüzden hocamın da dediği gibi bilgimizi kendimize saklıyoruz öyle durumlar da(y)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı