OzanÇelik
Kilopat
Daha fazla
Yani uyarı vermekten sadistçe zevk alan bir mod hayal ediyorsunuz belki ama daha ziyade uyarı vermekten yorulmuş modlar söz konusu.
Dostum sen bu rütbeye (Millipat) nasıl ulaştın gerçekten?
Her şeyden ceza yemeli miyiz? Bende alışkanlıktır paragrafı bitirdiğim cümleye nokta koymam çünkü cevap vermeye olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum. Son cümleye nokta koymadım diye ceza yemeli miyim? Kısaltmalardan ceza yiyorum devamlı. Başka alışveriş sitesinden falan alıntı yapacakken bile adamların kısaltmalarını büyük yazıyorum ceza yememek için. Qardesjhim şeklinde konuşmuyoruz ki facebook'a dönsün(Umarım Türkçe'yi yanlış kullandığım için ceza yemem.). Siteyi seviyorum ama her ufak hatadan ceza yemek soğutuyor. En sinirimi bozanı söylüyorum. 11.10.2017 Tarihinde konu açtım dedim ki kulaklık alacağım 11.11 kampanyasıyla öneri istiyorum. Ayın 13üne kadar ceza yedim. Bari 11.11 geçseydi bu nasıl insafsızlıkŞikayet konularını ayrıca açabildiğiniz gibi gerekli yerde rapor da gönderebiliyorsunuz. Hata uyarılarının geçmişini açıp baktım, 7 tane Türkçe uyarısı almışsınız. Sayı artınca süre uzuyor. Uyarılarda bilgilendirme de yapılmış, buna uygun olarak düzeltebilirsiniz Ozan Bey.
Toprak Bey, sizde 11 uygunsuz üslup uyarısı var. Bunlara karışılmazsa burası Facebook'a döner. Ayrıca iki hesapta da pek çok hataya da çok uyarı oldu, kullanıcı nefes alsın diye uyarı verilmeden düzeltilme yapılmış. Yani uyarı vermekten sadistçe zevk alan bir mod hayal ediyorsunuz belki ama daha ziyade uyarı vermekten yorulmuş modlar söz konusu.
Modlar hata yaptığında uyarıp ceza veriyoruz, ancak size de burada iş düşüyor. Daha özenli olmanız, Enter tuşuna basmadan bir yazdığınızı okumanız çoğu uyarıyı daha verilmeden ortadan kaldıracaktır. O kadar da zor değil, lütfen.