Gereksiz Uyarı Verilmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
5 yıldan fazladır bu forumdayım ama son zamanlarda pek takılmıyordum. Şimdi yeni sistem alacağımdan dolayı 3 - 4 tane konu açtım son zamanlarda. Her açtığım konuda 1 ceza yedim. Çok gereksiz ceza kesiliyor. Bu durumun düzeltilmesi gerek. Sistemi 2 gün içinde alacağım diyorum işim acil, siz ceza kesiyorsunuz. Yahu cidden bu kadar olmaz. Hele son açtığım konuya da ceza gelince iyice sinir oldum. Açtığım konu N11.com'dan Windows 10 satın almak. Webden alışveriş değil de Windows 10'a açtım diye 1 gün ceza verilmişti ama az önce kaldırılmış nedense. Gayet de doğru yere açtım konuyu. Yarım saat forumu gezip en uygun yer neresi diye mi düşüneceğim? Konu Windows 10 ile alakalı ve ben de Windows 10 başlığına açtım konuyu. Ondan önceki de gene yanlış kategoriye konu açmadan dolayı. Anakart ile ilgili bir konuydu ve ben de diğer donanımlar kısmına açtım. Ama sevgili moderatörlerimiz sağ olsun masaüstü bilgisayarlara açmam gerekiyormuş. Diğer donanımlar kısmında "yukarıdaki kategorilere sığmayan" yazmıyor mu? Sadece anakartın masaüstü bilgisayar toplama ile ne alakası var? Şimdi bu konuya da ceza keserler. Bunu da Android telefonlar başlığına açmam gerekiyor galiba. Bu kadar gereksiz ve durduk yere ceza kesilmesine gerek yok. Eskiden böyle değildi bu forum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi yeni sistem alacağımdan dolayı 3 - 4 tane konu açtım son zamanlarda.
Ayda en fazla 1 sistem toplama konusu açabilirsiniz.
Technopat Sosyal Kuralları
Sistemi 2 gün içinde alacağım diyorum işim acil, siz ceza kesiyorsunuz. Yahu cidden bu kadar olmaz.
Her üyeye eşit davranmak zorundayız, kurallara uymanız gerekiyor.
Hele son açtığım konuya da ceza gelince iyice sinir oldum. Açtığım konu N11.com'dan Windows 10 satın almak. Webden alışveriş değil de Windows 10'a açtım diye 1 gün ceza verilmişti ama az önce kaldırılmış nedense. Gayet de doğru yere açtım konuyu.
Uyarı gayet uygun. Başlıktan (N11.com'dan Windows 10 Pro Lisansı Satın Almak) da anlaşılacağı üzere, mağaza ile ilgili bir konu başlığı ve konu olmuş.
Windows 10 ile ilgili bir sorunuz varsa, Windows 10 kategorisine açmalısınız.
Ondan önceki de gene yanlış kategoriye konu açmadan dolayı. Anakart ile ilgili bir konuydu ve ben de diğer donanımlar kısmına açtım. Ama sevgili moderatörlerimiz sağ olsun masaüstü bilgisayarlara açmam gerekiyormuş. Diğer donanımlar kısmında "yukarıdaki kategorilere sığmayan" yazmıyor mu? Sadece anakartın masaüstü bilgisayar toplama ile ne alakası var?
Masaüstü Bilgisayarlar kategorisinin açıklaması;
  • Masaüstü sistemler ve bileşenlerine ait her şey: Anakart , İşlemci, RAM...
Yani yeri Masaüstü Bilgisayarlar kategorisi. Diğer Donanımlar kategorisi ise, bu açıklamada olmayan yani ana bileşen sayılmayan ve harici olarak kategorize edilmemiş bileşenler için.
Sorunuzun temeli sistem toplamaya dayanıyorsa, kategori Bilgisayar Toplama olmalıdır.
Burada da bir hata yok.
Bu kadar gereksiz ve durduk yere ceza kesilmesine gerek yok. Eskiden böyle değildi bu forum.
Görüldüğü üzere herhangi bir gereksiz uyarı yok.
Ayrıca kurallarımız her zaman açık ve net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı