Gereksiz VAC ban

Haklısınız kusura bakmayın. İkna konusunda başka bir yorum yapan ile karıştırdım sizi. Peki beklemeyi biraz daha açabilir misiniz?
Bildiğiniz bekleyeceksiniz, yasaklamanızın kaldırılması için yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Daha önceden yasaklama alıp belli bir süre sonra kaldırılan insanlar var. Sizin de tek umudunuz bu olayın size de yaşanması.

Dediğiniz session hijacking nasıl bir şey? Nasıl kontrol ederim?
Kontrol edemezsin. Oturumunu çalıp yerine bir başkası giriyor demektir. Bunu da sadece steam yöneticileri görebilir.

Haklısınız kusura bakmayın. İkna konusunda başka bir yorum yapan ile karıştırdım sizi. Peki beklemeyi biraz daha açabilir misiniz?
Beklemekten kastı arkadaşın 1-2 ay sonra kusura bakmayın yanlışlıkla banlamışız diyip banın açılabilir. Bunuda bekleyip göreceksin.

Yapmaya çalıştığım şey insanların gerçekten saçma bir şekilde banlanıyor olması. Yüklediğim videolar ile bunu göstermeye çalışıyorum.

Arkadaşın dediği şey kaç tane video atarsan at, sadece senin sözüne ve videolarına güvenemeyiz anlamını taşıyor. Bi açıdan baktığında haklıda. 1000 oyun oynayıp 500'ünde hile kullanmayıp, bize 500 hilesiz videonu atma ihtimalinde var. Tabi ki bunu yapmanın yada bizim inanıp inanmamamızın önemi yok. Karar verenler biz değiliz. Yada steam yetkilileri dur bakayım technopat'da kiler bu duruma ne diyor onları dinleyelim demeyecek. Sadece kendi aramızda muhabbet döndürmekten başka bir şey yapmıyoruz şu anda.

Evet yine VAC ban konusu. Önceden hile açtınız ise kullandığınız hile deşifre olmuş olabilir. VAC banlar oynayışınıza göre verilmiyor. Yani geçmişte hile kullandınız ise masumluğa yatıp güncel oyun videosunu paylaşmanıza gerek yok. VAC ban hatalı atılabiliyor. Tespit ediliği taktirde otomatik olarak kalkıyor. Ama VAC banın haksız yere ban atması düşük bir ihtimal. Adamlar 250 bin dolarlık envanterde hile açıyorlar.
Sizin kaç levelde olduğunuz, kaç tane oyununuzun odluğunun önemi yok. Gerçekten haksız ban yediğinizi düşünüyorsanız ve geçmişte hile kullanmadınız ise geçmiş olsun diyorum testip edildiği zaman kalkacaktır. Eğer ki geçmişte hile kullandınız ise size bol bol beklemeler diliyorum.

Bana ban atmışlardı ama açılmıştı.Belki seninkinide açarlar.

Hocam anlamadığınız bir şey var hemen açıklıyayım sizlere. Sizin iyi veya kötü oynamanız ile VAC banın hiçbir alakası yok. İsterseniz öyle bir vuruş yapın ki bütün CS:GO alemi konuşup dursun hiç fark etmez. VAC sistemi size otomatik ban atıyor. Siz oyuna bir şey inject etmiş olmalısınız ki banlasın. Bunu aynısını geçen yoldaş oynarken gördüm. Adamın birisi yeniliyordu son elde oyuna hileyi inject ettiği gibi banlandı.

Yani sizin iyi oynamanızın VAC banla alakası yok. Gerçekten doğru söyleyip söylemediğinizi bilemeyiz. Eğer yanlış bir ban varsa umarım açılır. Geçmiş olsun.

Bu bir VAC yasaklaması dahi değil, oyun yasaklaması. CS:GO'dan yasaklama aldığınızı iddia ediyorsunuz. Oyuna girip yasaklama aldığınızı belirten kısmın ekran görüntüsünü iletir misiniz?

Geçmişte hile kullandığımı düşünüyorsanız bir kaç sene evvel çekmiş olduğum videolar da var. Gerçi gösterip ne yapacam ki. Benim attığım ilk videoda bir kaç tane video daha var bakabilirsiniz. Benim amacım eğer gerçekten istiyorsanız bir Overwatch edası ile videoları incelemeniz. Onu size bırakıyorum.

Anti OBS var hilelerde hocam kendinizi aklamanız aşırı zor. Hile kullandığınızı kabul edin işte. Haksız Vac atılmaz adamlar izliyor tüm oyunlarınızı.

VAC oyununuzu izlemez ki. Oyun dosyalarında bir değişiklik yaptınız mı?

Hileleri gizleyebilirsiniz. Bu ihtimali düşünür adamlar.

Bir arkadaş basit eğlencenin Overwatch'e düşmediğini söylemişti. Eğer düştü ise attığım videoda ki oynayışımdan düşmüştür. Dediğim gibi sizde izleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Steam 25.06.2023 14_19_55.png
    455,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…