Gereksiz veya eski sürücüleri kaldıran program önerisi

ShenkaMan

Decapat
Öncelikle şunu hatırlatayım. Bu forumda sürücülerin bir yazılım üzerinden kurulması önerilmiyor ancak ben zamanında sürücüleri bir program üzerinden kurmuştum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yine de içimde bir his uyandırdı. Acaba hiçbir işlevi olmayan veya vakti geçmiş bir sürücü kullanıyor muyum diye sorguluyorum. Bu sebeple gereksiz/eski sürücüleri tarayıp algılayan bir program arıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Bu komutu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp girerek güncel olmayan neredeyse herşeyi güncelleyebilirsin. Fakat bazı sürücülerin tespitini yapamayabilir.

winget upgrade --all

Son düzenleme:
Bu komutu CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp girerek güncel olmayan neredeyse herşeyi güncelleyebilirsin. Fakat bazı sürücülerin tespitini yapamayabilir.

winget upgrade --all
Teşekkürler, bunu kullanabilirim ama bu yeterli bir cevap değil. Bilgisayarımda desteği sona eren bir sürücü olup olmadığını bilmiyorum.

Son düzenleme:
Teşekkürler, bunu kullanabilirim ama bu yeterli bir cevap değil. Bilgisayarımda desteği sona eren bir sürücü olup olmadığını bilmiyorum.

Bu sitede bulunan yazılım ile güncel olmayan sürücüleri tespit edebilirsin fakat indirme ve yükleme işlemini sen yapıyorsun.

Sürücü yüklemek veya kaldırmak için Geforce Experience dışında program kullanmanız hem önerilmiyor, hem de gerek yok. O da zaten ekran kartı sürücüsü güncelliyor.

Bu sitede bulunan yazılım ile güncel olmayan sürücüleri tespit edebilirsin fakat indirme ve yükleme işlemini sen yapıyorsun.
Ben Slim driver free, kullanıyordum. Yükleme, güncelleme yapabiliyorsun.
Sürücü yüklemek veya kaldırmak için Geforce Experience dışında program kullanmanız hem önerilmiyor, hem de gerek yok. O da zaten ekran kartı sürücüsü güncelliyor.
Sanırım hepiniz yanlış anladınız. Asıl amacım sürücü yüklemek veya güncellemek değil. Eski sürücüleri zaten güncelliyorum ancak başlıktaki gibi hiçbir işlevi olmayan, fazladan yüklenen, desteği sona ermiş sürücüleri algılayıp otomatik olarak kaldıran bir program aradığımı söyledim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı