- Makaleler
- 13
Daha fazla
Merhaba, forum kurallarına dikkat ettiğim halde sürekli olarak ceza alıyorum. İlk cezamı, gereksiz tartışmaya girdiğim bir konuda aldım. Neyse, tamam dedim üstüne üstlük birkaç gün sonra konuya baktım ve ceza aldığım konuda RAM yazdığım için 1 gün daha engellendim. Üstelik birçok yetkilinin de RAM yazdığını gördüm ama sesimi çıkarmadım. 2. hatalı yasaklamam da bir konuda yazdığım iletide yazım hatasını yaptığını belirtmiştim. Ondan sonra bir su içmeye kalktım, ardından 1 saniye bile geçmeden ceza verdiniz. Üstelik sürekli olarak gördüğüm en ufak bir şeyi rapor ediyorum. Neyse, cezam 1 gün sonra moderatöre yazdığım mesajla açıldı. Üstüne dün bir mesaj alıntılamışım. Yazım yanlışı nedeniyle, alıntıladığım iletide arkadaşlar yerine arkadaslar yazmış adam. Mobilden yazdığı için öyle yazdığını düşündüm ve buna ceza vermeyeceğinizi düşündüm. Çünkü yazım yanlışı olarak değerlendirilebilecek bir içerik yoktu. Üstüne şimdi, mesajı rapor ettiğim halde ceza aldım. Yahu hiç bakılmıyor mu raporlara? Mesajı rapor ettim, daha sonra mesajımı yazdım. Konu üstünden de büyük ihtimalle ceza yiyeceksiniz, dikkat edersiniz bundan sonra dedim arkadaşa. Yetkililerin bu duruma bir açıklama getirmesini istiyorum. Yeni alınmış yetkili var sanırım. Çünkü yasaklama yediğim halde ve ceza süresi geçmişken mesaj yazamamıştım. Yetkiliye mesaj attıktan sonra o halletti. Şu an açık olan moderatörü etiketleyip bir açıklama yapmasını bekliyorum.
@Asım Demir, @Murat5038
@Asım Demir, @Murat5038
Son düzenleyen: Moderatör: