Gereksiz yere ceza aldım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
13
Daha fazla  
Merhaba, forum kurallarına dikkat ettiğim halde sürekli olarak ceza alıyorum. İlk cezamı, gereksiz tartışmaya girdiğim bir konuda aldım. Neyse, tamam dedim üstüne üstlük birkaç gün sonra konuya baktım ve ceza aldığım konuda RAM yazdığım için 1 gün daha engellendim. Üstelik birçok yetkilinin de RAM yazdığını gördüm ama sesimi çıkarmadım. 2. hatalı yasaklamam da bir konuda yazdığım iletide yazım hatasını yaptığını belirtmiştim. Ondan sonra bir su içmeye kalktım, ardından 1 saniye bile geçmeden ceza verdiniz. Üstelik sürekli olarak gördüğüm en ufak bir şeyi rapor ediyorum. Neyse, cezam 1 gün sonra moderatöre yazdığım mesajla açıldı. Üstüne dün bir mesaj alıntılamışım. Yazım yanlışı nedeniyle, alıntıladığım iletide arkadaşlar yerine arkadaslar yazmış adam. Mobilden yazdığı için öyle yazdığını düşündüm ve buna ceza vermeyeceğinizi düşündüm. Çünkü yazım yanlışı olarak değerlendirilebilecek bir içerik yoktu. Üstüne şimdi, mesajı rapor ettiğim halde ceza aldım. Yahu hiç bakılmıyor mu raporlara? Mesajı rapor ettim, daha sonra mesajımı yazdım. Konu üstünden de büyük ihtimalle ceza yiyeceksiniz, dikkat edersiniz bundan sonra dedim arkadaşa. Yetkililerin bu duruma bir açıklama getirmesini istiyorum. Yeni alınmış yetkili var sanırım. Çünkü yasaklama yediğim halde ve ceza süresi geçmişken mesaj yazamamıştım. Yetkiliye mesaj attıktan sonra o halletti. Şu an açık olan moderatörü etiketleyip bir açıklama yapmasını bekliyorum.

@Asım Demir, @Murat5038

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrusu "RAM" zaten.
Bu konuda bile hatalarınız mevcut.
Mesela;
"bir kaç" -> Doğrusu "birkaç".
"mesajı rapor ettim" -> Büyük harfle başlanmamış.
"Şuan" -> "Şu an"

Bu hatalara zaten ceza vermiyoruz. Ayrıca "arkadaş" yerine "arkadas" yazıldığında da ceza vermiyoruz.
Alıntıladığın mesajın saf hali şu şekilde "Arkadaslar Gtx960M Mi daha Performans lı Gtx850M Mi".
Noktalama işareti yok, soru ekleri büyük harfle başlamış, kısaltmalar küçük harfle yazılmış. Yani birçok hata var, bu da gereksiz ceza aldığın anlamına gelmiyor.

Doğrusu "RAM" zaten.
Bu konuda bile hatalarınız mevcut.
Mesela;
"bir kaç" -> Doğrusu "birkaç".
"mesajı rapor ettim" -> Büyük harfle başlanmamış.
"Şuan" -> "Şu an"

Bu hatalara zaten ceza vermiyoruz. Ayrıca "arkadaş" yerine "arkadas" yazıldığında da ceza vermiyoruz.
Alıntıladığın mesajın saf hali şu şekilde "Arkadaslar Gtx960M Mi daha Performans lı Gtx850M Mi".
Noktalama işareti yok, soru ekleri büyük harfle başlamış, kısaltmalar küçük harfle yazılmış. Yani birçok hata var, bu da gereksiz ceza aldığın anlamına gelmiyor.
Doğrusu RAM diyorsunuz, ancak RAM yazdığım için ceza yiyorum. Neyse, geçelim diğer aldığım cezalara. Ben elimden geldiğince düzgün yazmaya çalışıyorum. Ancak sürekli olarak bilgisayar başında vakit geçirdiğimden artık her yazdığım kelimeyi kontrol edemiyorum. Böyle yanlışları yetkili arkadaşlarda da görüyorum. İnsanlık halidir, her insan her yazdığını doğru yazamaz. Ancak sürekli olarak bu tür şeylerden ceza yiyorum. Hepsine tamam, siz haklısınız dedim. Ancak bugün aldığım cezayı açıklayabilir misiniz? Mesajı rapor ediyorum. Üstüne sözlü uyarmak yerine rapor edin diye uyarı geliyor.

"mesajı rapor ediyorum." Yine büyük harfle başlamadın mesela.
Raporlasan bile yazılı uyarmak yasak, kural böyle.

RAM konusunda da "Çünkü telefonda ram kullanımı 3 GB ram'e sahip olmasına rağmen %90'ları bulabiliyor." Yazmışsın. Sonradan moderatör arkadaşımız düzeltmiş. Yani burada da bir problem yok. Gereksiz bir ceza almamışsın. Sonradan düzenlenen mesajı gösterip masum olduğunu belirtmen gereksiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı